RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

GLOBURILE DE AUR 2016. CÂŞTIGĂTORII

Lungmetrajul “The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant” este marele învingător al celei de-a 73-a gale de decernare a Globurilor de Aur, unde pelicula regizată de Alejandro González Iñárritu s-a impus, dumincă, la trei categorii principale, informează Reuters. Cel mai bun film străin a fost ales „Son of Saul”, în care joacă românul Levente Molnar.

  

 

Astfel, duminică seară, la Los Angeles, în cadrul unei gale ce a fost marcată de numeroase surprize, hohote de râs şi glume ireverenţioase rostite de prezentatorul evenimentului – actorul britanic Ricky Gervais -, lungmetrajul “The Revenant” a triumfat la categoriile “cel mai bun film-dramă”, “cel mai bun regizor” (Alejandro González Iñárritu) şi “cel mai bun rol principal masculin într-un film-dramă” (Leonardo DiCaprio).

Regizorul Alejandro González Iñárritu, în discursul său de acceptare a premiului pentru regie, a mulţumit organizatorilor şi a rememorat momentele dificile din timpul filmărilor de la această peliculă, când temperaturile coborau adeseori sub zero grade Celsius. “Durerea este temporară, dar filmul va dura pentru totdeauna”, a spus cineastul.

Citiți articolul integral pe Gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

O bratara electronica, un pager si monitorizare prin GPS. Solutia prin care mii de romance ar putea fi aparate de agresori

Redacția

eMAG.ro – Prețuri ca de Black Friday timp de 3 zile pentru laptopuri și desktopuri

Redacția

90 de persoane, salvate din masinile blocate in nameti pe drumurile din judetul Iasi

Redacția
Încarcă...