NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

GLOBURILE DE AUR 2016. CÂŞTIGĂTORII

Lungmetrajul “The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant” este marele învingător al celei de-a 73-a gale de decernare a Globurilor de Aur, unde pelicula regizată de Alejandro González Iñárritu s-a impus, dumincă, la trei categorii principale, informează Reuters. Cel mai bun film străin a fost ales „Son of Saul”, în care joacă românul Levente Molnar.

 

Astfel, duminică seară, la Los Angeles, în cadrul unei gale ce a fost marcată de numeroase surprize, hohote de râs şi glume ireverenţioase rostite de prezentatorul evenimentului – actorul britanic Ricky Gervais -, lungmetrajul “The Revenant” a triumfat la categoriile “cel mai bun film-dramă”, “cel mai bun regizor” (Alejandro González Iñárritu) şi “cel mai bun rol principal masculin într-un film-dramă” (Leonardo DiCaprio).

Regizorul Alejandro González Iñárritu, în discursul său de acceptare a premiului pentru regie, a mulţumit organizatorilor şi a rememorat momentele dificile din timpul filmărilor de la această peliculă, când temperaturile coborau adeseori sub zero grade Celsius. “Durerea este temporară, dar filmul va dura pentru totdeauna”, a spus cineastul.

Citiți articolul integral pe Gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Care sunt cei mai mari duşmani ai somnului şi ce trebuie să facem pentru a avea nopţi liniştite, fără insomnii

Redacția

Conservele, berea, apa, peştele sau vinul s-ar putea scumpi cu până la 30%

Redacția

Iată de unde vin cele mai populare expresii. Unele au origini la care nu te-ai fi gândit niciodată

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site