NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

GLOBURILE DE AUR 2016. CÂŞTIGĂTORII

Lungmetrajul “The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant” este marele învingător al celei de-a 73-a gale de decernare a Globurilor de Aur, unde pelicula regizată de Alejandro González Iñárritu s-a impus, dumincă, la trei categorii principale, informează Reuters. Cel mai bun film străin a fost ales „Son of Saul”, în care joacă românul Levente Molnar.

  

 

Astfel, duminică seară, la Los Angeles, în cadrul unei gale ce a fost marcată de numeroase surprize, hohote de râs şi glume ireverenţioase rostite de prezentatorul evenimentului – actorul britanic Ricky Gervais -, lungmetrajul “The Revenant” a triumfat la categoriile “cel mai bun film-dramă”, “cel mai bun regizor” (Alejandro González Iñárritu) şi “cel mai bun rol principal masculin într-un film-dramă” (Leonardo DiCaprio).

Regizorul Alejandro González Iñárritu, în discursul său de acceptare a premiului pentru regie, a mulţumit organizatorilor şi a rememorat momentele dificile din timpul filmărilor de la această peliculă, când temperaturile coborau adeseori sub zero grade Celsius. “Durerea este temporară, dar filmul va dura pentru totdeauna”, a spus cineastul.

Advertisements

Citiți articolul integral pe Gandul.info

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Zimbri ucişi de haite de câini sălbăticiţi

Redacția

Știrile ATV 5 Noiembrie 2018

Redacția

Pierdut certificat constatator Anton V.M.Ion, I.I. sat Vâlcica

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site