RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Gimnastele României nu au bani de antrenamente pentru Jocurile Olimpice. Federația apelează la donații

Federația Română de Gimnastică este nevoită să apeleze la donații pentru ca gimnastele țării noastre să se poată antrena și să participe la Jocurile Olumpice de la Paris 2024. Președinta Federației, Carmencita Constantin, a făcut precizări la știrile Digi24 legate de lipsa banilor și de situația în care s-a ajuns.

Echipa feminină de gimnastică artistică s-a calificat din nou, după 12 ani, la Jocurile Olimpice. În condițiile în care este vorba despre Olimpiada ce se va desfășura la Paris anul viitor, cu doar încă nouă luni de pregătiri, situația este dezastruasă: Federația Română de Gimnastică face apel la donatori pentru că nu mai are bani pentru antrenamente.

Prezentă prin legătură telefonică la știrile Digi24, prezentate de Cristian Citre și Anca Orheian, Președinta Federației Române de Gimnastică, Carmencita Constantin, a explicat că este totuși optimistă și crede că există o șansă reală de a strânge banii necesari pentru antrenamente.

„Eu sunt convinsă că da, pentru că eu mă adresez mediului economic, înțelegând aici și domeniul bancar nu numai mediul economic. Sper din suflet să găsesc solidaritate cel puțin la nivelul întreprinderilor care încă au profitabilitate, au la îndemână un organism care nu costă și pe care-l cunosc marea lor majoritate.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Vremea se schimbă radical. Averse torenţiale şi vijelii în toate judeţele din Moldova

Redacția

SUA intenţionează să amplaseze arme nucleare în Marea Britanie – presă

Redacția

Măsuri urgente luate de Guvern pentru a primi 2000 de oficiali din toată lumea la Palatul Parlamentului

Redacția
Încarcă...