NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ministrul Economiei: Dacia vrea să reia producția după Paște!

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat astăzi că a avut o serie de discuții cu reprezentanți ai industriei auto, care sunt dispuși să producă materiale esențiale în această perioadă – măști sanitare, combinezoane, biocide.

Ministrul a spus că reprezentanții Dacia pregătesc un scenariu de reluare a producției cu protejarea sănătății oamenilor. „Sunt optimist că în a doua parte a lunii aprilie la Dacia începe producția”, a spus Virgil Popescu.

După întâlnirea de ieri am avut o videoconferință cu mai multe industrii, și cu cei de la Dacia, direct de la fabrică. Acolo sunt 16.000 de angajați. Ei pregătesc un scenariu de reluare a producției astfel încât să protejeze sănătatea oamenilor, se gândesc la un flux de lucru pentru a respecta distanța angajaților, aducerea la lucru, să aibă măști de protecție, biocide, astfel încât lucrul la Dacia să se desfășoare în siguranță.

Oamenii aceștia gândesc să dea drumul la producție, Dacia este un brand național, este esențial ca acolo să înceapă producția, sunt optimist că în a doua parte a lunii aprilie la Dacia începe producția”, a declarat Virgil Popescu”, a spus ministrul Economiei, Virgil Popescu.

  

BZI

Advertisements

Related posts

O NOUĂ AMENDĂ ÎN ROMÂNIA

Redacția

Alin Roșieanu a murit. Tânărul polițist s-a stins după două săptămâni de suferință. „Ai fost prea bun, te iubim mereu”

Redacția

Federația Sanitas începe o serie de acțiuni de protest

Redacția
Încarcă...