NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Garda de Mediu, sesizată de Primărie să verifice activitatea ApaVital în Pașcani

Mircea Zuzan, secretarul Primăriei Pașcani, a declarat astăzi că municipalitatea a reclamat ApaVital la Garda de Mediu. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței de îndată organizată în urma convocatorului semnat de șapte aleși locali.

 

Reprezentanții Primăriei dau semne de luptă în conflictul cu operatorul județean. Secretarul Zuzan a adus la cunoștiința aleșilor locali faptul că instituțiile statului au fost sesizate despre situația de la Pașcani. Una dintre acestea este Garda de Mediu. “Am sesizat Garda de Mediu să vină la Pașcani să verifice care sunt condițiile în care operează ApaVital, cum poate distribui apă fără contract pentru epurare. De asemenea, am sesizat IPJ Iași, Prefectul Județului și Agenția pentru Protecția Mediului“, a subliniat Mircea Zuzan, secretarul Primăriei Pașcani.

Potrivit celor discutate astăzi în ședință, operatorul județean nu dorește să achite serviciul de epurare, pentru faptul că acesta nu i-a fost delegat prin hotărârea legislativului local.     

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Liber la reorganizare în structurile de conducere ale societăților din subordinea CL. Consiliile de Administrație au fost completate

Marius Parteni

Bruxelles-ul a avizat Master Planul pentru Transporturi. „Autostrada” Bacău – Pașcani devine drum expres

Redacția

Episodul 4: Autorizația de construire! Primăria a autorizat amenajarea farmaciei fiicei primarului Dumitru Pantazi la 3 ani de la deschiderea acesteia! (DOC)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site