NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Gafe și momente amuzante la audierile celor 20 de miniștri propuși în Guvernul Ciucă

Gafe și momente amuzante la audierile de astăzi ale celor 20 de miniștri propuși în Guvernul Ciucă! Unul dintre momentele care a stârnit hohote de râs a fost acela în care președintele comisiei pentru Finanțe i-a greșit numele ministrului propus! În loc de CÂCIU i-a spus CÎȚU. „Din obișnuință”, s-a scuzat acesta. Asta, în timp ce la comisia pentru Justiție deputații și senatorii au asistat la o prezentare poetică a lui Cătălin Predoiu. Acesta a spus că ministrul care preia portofoliul trebuie să acționeze „cu delicatețea unui chirurg”.

Bogdan Huțucă, președintele comisiei de Finanțe: Obținerea unui aviz în urma audierii privind candidatura domnului Adrian CÎȚU… CÂCIU la funcția de ministru al Finanțelor (râsete în sală). Din obișnuință… (râsete).

Daniel Cadariu, propus la ministerul Antreprenoriatului şi Turismului: Misiunea principală a acestui minister este să sprijinească și să dezvolte… să sprijine și să dezvolte… aaa… să sprijine mediul de afaceri.

Reporter: Care e gaura până la urmă la bugetul de pensii?
Dan Vîlceanu, ministrul propus al Fondurilor Europene: Nu e o gaură!

  

Cătălin Predoiu, ministrul propus al Justiției: Ministerul Justiției trebuie sa acționeze uneori cu delicatețea unui chirurg, alteori cu fermitatea unui combatant, cu elocință și rigoare logică a unui avocat, de cele mai multe ori cu diplomația unui ambasador al bunei voințe, și nu în ultimul rând cu mult UMOR.

Vasile Dîncu, propunerea pentru Apărare: Avem atâta securitate, câți bani avem.

Adrian Chesnoiu, ministrul propus la Agricultură: Totul crește din pământ, dar tot în pământ ne întoarcem.

„Presa v-a numit regina voucherelor”

Titus Corlățean, senator, la Comisia de Muncă: Rriscul de a ne transforma într-o piață, la cum se comporta unii membri ai parlamentului, vă propun să sistați dezbaterea, care riscă să ajungă în penibil absolut…

Parlamentar, la audierea lui Virgil Popescu: De fiecare dată facem aici audierile, dar niciodată nu sunt scaune suficiente… Pot să înțeleg că suntem pedepsiți că întârziem un minut, dar nu mi se pare normal să stăm în picioare.

Sorin Grindeanu, ministrul propus al Transporturilor: Una din primele măsuri pe care o să le iau, când voi avea bugetul, să vadă toți românii, nu doar Grindeanu, cum merg șantierele în România. Asta se poate face simplu, cu tehnica actuală, cu drone care să transmită live pe site-ul Ministerului Transporturilor ce se întâmplă pe șantierele din România. E printre primele lucruri pe care le voi face.

Gabriela Firea: Era nevoie, nu de o sinecură pentru Gabriela Firea, pentru că ea avea loc de muncă și activitate în Senatul României, și o familie cu mulți copii de crescut…

Maricel Popa, senator PSD: Presa v-a numit regina voucherelor.

digi24

Advertisements

Related posts

Varujan Vosganian: „Am aflat de la oameni aceleași probleme privind faptul că Pașcani nu este un oraș dinamic unde tinerii să aibă un loc de muncă”

Redacția

Rareş Bogdan anunţă marea epurare: În 48 de ore de la instalarea Guvernului Orban vor fi schimbaţi toţi prefecţii şi subprefecţii

Redacția

„Dăruieşte o carte copiilor din mediul rural!”. Campanie organizată în municipiul nostru, de OFL Pașcani

Redacția
Încarcă...