NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Programul centrului de vaccinare de la Primăria Pașcani va reveni la normal! De sărbători centrul ar putea fi închis

Centrul de vaccinare din cadrul Primăriei Municipiului Pașcani va funcționa de săptămâna viitoare după programul complet de 12 ore. Astfel, de luni până duminică, între orele 8.00-20.00 pășcănenii pot merge la centru să se imunizeze. Anunțul a fost făcut de administratorul public al municipiului Pașcani, Claudiu Bodoașcă, în conferința de presă de astăzi.

De asemenea, acesta a menționat despre faptul că, Direcția de Sănătate Publică Iași ia în considerare închiderea centrelor de vaccinare în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru ca personalul să fie liber atunci.

„De săptămâna viitoare cred că vom reveni la programul normal, ceea ce înseamnă 8.00-20.00. Din păcate în perioada sărbătorilor de iarnă cred că centrul va fi închis, cei de la Iași centralizează o astfel de situație. Nu e doar la noi problema, peste tot, în toate localitățile, cei care asigură funcționarea centrelor vor fi liberi, dar vom anunța acest lucru. Ceea ce este îmbucurător este că au mai venit doi medici care au făcut contract cu Primăria Pașcani pentru a lucra la centrul de vaccinare și astfel de săptămâna viitoare programul va reveni la normal”, a declarat Claudiu Bodoașcă.

În ceea ce privește situația vaccinărilor la centrul de la Primăria Pașcani, în ultimele 10 zile, în perioada 15.11.2021 – 25.11.2021, s-au administrat în total 1.998 de doze de vaccin, dintre care 315 au fost doza 1.

  

Potrivit hărții interactive de pe platforma națională de vaccinare, la centrul din Pașcani sunt 3.065 locuri pentru imunizare.

Advertisements

Related posts

Continuă debandada cardului de sănătate

Redacția

Studiu. Care este riscul să te infectezi cu Covid-19 în avion, dacă unul dintre pasageri ar fi pozitiv

Redacția

Un bătrân de 76 de a căzut dintr-un copac

Răzvan Grecu
Încarcă...