RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Furnizarea apei a fost oprită în municipiul Pașcani din cauza unei defecțiuni în zona Moțca

 Furnizarea de apă potabilă a fost sistată în această dimineață, începând cu ora 7.30 în municipiul Pașcani. Societatea Prest Serv Apa ne-a informat de faptul că există o avarie la conducta de aducțiune ce asigură alimentarea cu apă a municipiului.

 

  

Directorul tehnic, Emilian Crăciun, ne-a declarat că defecțiunea s-a produs în zona Moțca și că angajații vor ajunge în jurul orei 10.00 în locul respectiv.

Legat de reînceperea furnizării cu apă, Emilian Crăciun a spus că e greu de estimat când vor fi finalizate lucrările, cel mai probabil apa potabilă va reveni în această după amiază.

”Prin prezenta va comunicam faptul ca datorita unei avarii la conducta de aductiune ce asigura alimentarea cu apa a Municipiului Pascani, suntem nevoiti sa intrerupem furnizarea apei potabile in Municipiul Pascani, astazi (04.12.2013) incepand cu ora  0730Va asiguram ca se depun toate eforturile pentru remedierea avariei in cel mai scurt timp si reluarea furnizarii apei in mod continuu. Va multumim pentru intelegere”,se arată în comunicatul trimis de către Prest Serv Apa.

 Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Related posts

Joi nu se ţin audienţe la Primăria Paşcani! Cererile vor fi reprogramate

Ema Roman

Masa de Paște, mai săracă pentru pășcăneni. Nicio solicitare, până astăzi, de la comercianții de miei

Răzvan Grecu

INS: Spor natural negativ în luna iunie în România

Redacția
Încarcă...