NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Furnizarea apei a fost oprită în municipiul Pașcani din cauza unei defecțiuni în zona Moțca

 Furnizarea de apă potabilă a fost sistată în această dimineață, începând cu ora 7.30 în municipiul Pașcani. Societatea Prest Serv Apa ne-a informat de faptul că există o avarie la conducta de aducțiune ce asigură alimentarea cu apă a municipiului.

 

  

Directorul tehnic, Emilian Crăciun, ne-a declarat că defecțiunea s-a produs în zona Moțca și că angajații vor ajunge în jurul orei 10.00 în locul respectiv.

Legat de reînceperea furnizării cu apă, Emilian Crăciun a spus că e greu de estimat când vor fi finalizate lucrările, cel mai probabil apa potabilă va reveni în această după amiază.

”Prin prezenta va comunicam faptul ca datorita unei avarii la conducta de aductiune ce asigura alimentarea cu apa a Municipiului Pascani, suntem nevoiti sa intrerupem furnizarea apei potabile in Municipiul Pascani, astazi (04.12.2013) incepand cu ora  0730Va asiguram ca se depun toate eforturile pentru remedierea avariei in cel mai scurt timp si reluarea furnizarii apei in mod continuu. Va multumim pentru intelegere”,se arată în comunicatul trimis de către Prest Serv Apa.

 Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Advertisements

Related posts

Torţionarul Ion Ficior a murit în închisoare la vârsta de 90 de ani

Redacția

ApaVital își cere scuze pentru comportamentul angajaților! Vezi cum tratau aceștia debranșările de scări care nu aveau datorii și cum refuzau să semneze contracte din cauză că nu le plăcea de om!

Răzvan Grecu

De vineri, 50 de copii rromi vor avea o a doua casă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site