NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Fratele lui Cristian Adomniţei, fostul şef al CJ Iaşi, a murit într-un accident aviatic

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit duminica seară în judeţul Suceava, două persoane pierzându-şi viaţa. Ancheta a fost preluată de către organele abilitate.

Potrivit ISU Suceava, avionul a căzut în zona localităţii Hurjuieni, iar cele două persoane aflate în aeronavă au murit pe loc. La impactul cu solul, avionul nu a luat foc, precizează oficialii instituţiei.

Potrivit publicaţiei Glasul Sucevei, din primele informaţii, victimele accidentului sunt instructorul de zbor Marcel Iliesi, din municipiul Bucureşti, şi afaceristul sucevean Bogdan Constantin Adomniţei, fratele fostului şef al Consiliului Judetean, Cristian Adomniţei.  Bogdan Constantin Adomniţei era arhitect si pilot licentiant. El avea 41 de ani, era căsătorit şi avea o fetiţă în vârstă de 4 ani. Avionul a fost achizitionat in urma cu circa 10 zile, sustin surse apropiate anchetei. 

Marcel Iliese este unul din cei mai cunoscuţi instructori din zbor din România. Este fost pilot militar şi de linie, pilot de elicopter, considerat unul din cei mai experimentaţi piloţi din România. Marcel Iliese locuia la Bucureşti şi avea casă în Ipoteşti. Acesta avea periodic grupe de piloţi cu care făcea antrenamente la Suceava. Pasionaţii din domeniul zborurilor uşoare spun că nici Adomniţei nu era un pilot chiar începător, având licenţă de zbor de ceva vreme.

Advertisements
Advertisements
  

Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al pompierilor militari: „Din păcate, informaţia iniţială se confirmă, sunt două victime decedate de sex masculin. Colegii mei ajunşi la faţa locului nu au găsit probleme deosebite în sensul ca avionul să fie în flăcări, s-a asigurat perimetrul, iar ancheta a fost preluată de organele abilitate”.

ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Festivalul sporturilor weekendul acesta, la Târgu Frumos

Iulia Huțanu

Oameni ai locului (12 Iulie 2016): BAC reușit! Ce urmează după!

Redacția

Festivitate de absolvire la Liceul “Miron Costin” din Paşcani! (VIDEO)

Ema Roman
Încarcă...