NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorPoliție

Accident rutier în intersecția din Conțești spre Tătăruși și Lespezi! Șoferii cer un sens giratoriu

O autoutilitară în care se aflau doi bărbați a fost la un pas de a ajunge în casa unei familii din Contești, care locuiește în intersecția dintreTătăruși și Lespezi. Accidentul rutier a avut loc în noaptea de 9/10 septembrie.

Șoferul autoutilitarei a pierdut controlul volanului când a ajuns în intersecție, a lovit un autoturism care staționa, apoi un stâlp de înaltă tensiune, și s-a oprit în curtea unei familii.
Martorii cred ca dacă autoutilitara nu ar fi lovit mașină marca Audi, cel mai probabil vehiculul ar fi ajuns în casa familiei.

La fața locului au fost direcționate echipaje de la ISU Iași, secția Pașcani, și Serviciul de Ambulanță.

Advertisements

Cei doi bărbați aflați în autoutilitară au scăpat doar cu leziuni ușoare. Din informațiile noastre ei se întorceau de la o petrecere, iar șoferul ar fi ațipit la volan.

Advertisements
  

Conducătorii auto care tranzitează zona cer amenajarea unui sens giratoriu, din cauza faptului că noaptea intersecția nu este semnalizată corespunzător și unii dintre ei se încadrează cu greu pe direcția de mers vizată.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un tânăr şi-a stropit vecina cu benzină şi i-a dat foc. Femeia, care a ieşit din bloc arzând ca o torţă, a murit la spital

Redacția

Accident rutier cu victime, la Târgu Frumos. Printre ele se află doi copii

Oana Cordoneanu

Viaţa dublă a preotului care racola fetițe pe internet. Cerea bani pe Facebook: „Vreau să întăresc Biserica să nu mai pătrundă Diavolul“

Redacția
Încarcă...