RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

FOTO | Membrii familiei regale britanice au făcut publice IMAGINILE de pe felicitările de Crăciun

Membrii Familiei Regale britanice au făcut publice imaginile de pe felicitările lor de Crăciun. Regele Charles al III-lea a ales o fotografie de la încoronarea din acest an, potrivit BBC.

Regele Charles al III-lea şi regina Camilla au publicat o imagine în care poartă robele şi coroanele, în sala tronului de la Palatul Buckingham. Cei doi au fost fotografiați de Hugo Burnand.

Regele poartă tunica de încoronare şi roba, făcută din catifea de mătase purpurie, brodată cu aur şi purtată şi de regele George al VI-lea. Roba reginei a fost făcută de Ede and Ravenscroft şi a fost creată şi brodată manual de Royal School of Needlework.

Felicitarea cu regele Charles al III-lea și regina Camilla. Foto: X / The Royal Family

  

Prinţul şi prinţesa de Wales au publicat o fotografie alb-negru a familiei lor. Cu toții poartă cămăși albe. Catherine, Prinţesa de Wales, şi fiica sa, Charlotte, în vârstă de opt ani, poartă blugi, în timp ce Prinţul de Wales poartă pantaloni negri, ca şi fiii – Prinţul George (10 ani) şi Prinţul Louis (5 ani).

Prinţul şi prinţesa de Wales alături de cei trei copii ai lor Foto: X / The Royal Family Regele Charles al III-lea a fost încoronat pe 8 septembrie 2022

Regele Charles al III-lea,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Gazprom a redus drastic cantitățile de gaze livrate prin Nord Stream 1. Cum explică gigantul rus situația

Redacția

Rușii sunt vaccinați anti-COVID cu doze expirate. Ce spun specialiștii despre potențialele efecte adverse

Redacția

Primarul ales al oraşului Herson, arestat de forțele ocupante

Redacția
Încarcă...