RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fostul viceprimar nu vrea să vorbească de încasările mici, din activitatea piețelor, din perioada când le coordona!

Gabriela Nedelcu, consilier PSD, fost viceprimar în perioada 2016-2020, nu pare interesată să ofere vreo explicație legată de nivelul încasărilor din cele două piețe, din perioada în care coordona activitatea Serviciului Administrația Piețelor.

Actualul viceprimar, Cristian Rățoi, a spus în multe conferințe de presă că încasările au crescut, aproape s-au dublat, asta în condițiile în care a fost și situația din pandemie, iar numărul comercianților nu a crescut.

„Am situația oficială a încasărilor pe primele 3 luni din 2020 și din 2021. Vă pot spune că la încasări suntem pe plus, față de anul trecut. Ca să vă faceți o părere, dacă în primele 3 luni ale anului 2020, taxatorii au încasat în cele două piețe 18.751 de lei, anul acesta zic eu că am încasat mai bine și am ajuns la 53.451 de lei. Pot să vă spun și cum au fost încasările în 2019, tot pentru primele 3 luni din an. În 2019 de la taxatori s-a încasat 13.074 de lei, față de 53.000 anul ăsta. Deci cu mult peste”, a declarat Cristian Rățoi, viceprimarul municipiului Pașcani, în conferința de presă din data de 15 aprilie 2021.

În ultima ședință de Consiliu Local, pe fondul subiectului legat de proiectul ce prevede modernizarea pieței vale, consiliera Gabriela Nedelcu a acuzat administrația locală că nu este interesată de urgentarea procedurilor, dar a tăcut când a fost întrebată de nivelul scăzut al încasărilor din trecut.

  

Related posts

Falimentul Siretul SA Pașcani ar putea fi hotărât zilele viitoare

Marius Parteni

Ce se întâmplă cu restricțiile de circulație pentru vârstnici, după 15 mai

Redacția

Primăria Municipiului Pașcani are disponibile spre închiriere mai multe loturi de pajiști

Răzvan Grecu
Încarcă...