NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fostul șef al piețelor a dat lovitura când a demisionat: A încasat 9.000 de lei de la Primărie!

Fostul șef al Serviciului de Administrație a Piețelor a încasat o sumă importantă de bani atunci când și-a încheiat socotelile cu Primăria Pașcani. Aproximativ 9.000 de lei i-au întrat în cont lui Cristian Mengon, ca urmare a faptului că a solicitat plata concediului de odihnă de care oficial nu ar fi beneficiat.

Acesta a demisionat în urma unor discuții pe care le-a avut cu noul primar al municipiului, iar când i-a fost făcută lichidarea s-a constatat că acesta avea neefectuat concediul pe anul 2020 și pe o parte din 2019. Din acest motiv municipalitatea a fost nevoită să-i achite aceste zile de concediu.

Situația este una cel puțin curioasă, având în vedere că Menegon a fost candidat al PSD pentru funcția de consilier local, iar în timpul campaniei electorale din septembrie acesta a fost în permanență cu Dumitru Pantazi în acțiunile de promovare electorală.

În altă ordine de idei, reamintim că, noua administrație susține că au crescut încasările în cele două piețe, în condițiile în care numărul comercianților nu a crescut. Odată cu aceste afirmații au apărut și elemente ce vin să întărească ideea că existau comerciați protejați, ce nu plăteau taxe.

  

„Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă”, a fost concluzia primarului Marius Pintilie cu privire la situația de la nivelul Serviciului de Administrație a Piețelor.  

Afirmațiile șefilor Primăriei nu au fost contestate de către viceprimarul Gabriela Nedelcu sau Crstian Menegon, cei care au răspuns direct de activitatea serviciului.

Advertisements

Related posts

Primarul Pantazi le dă cu tifla celor care strâng semnături pentru demiterea sa: „Îmi fac un sondaj de opinie fără să plătesc”

Răzvan Grecu

Stolniceni Prăjescu: cinci kilometri de asfalt pe drumurile comunale

Oana Cordoneanu

Atenţie unde vă lăsaţi maşinile! Se toaletează copacii de pe arterele principale

Ema Roman
Încarcă...