NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi a venit cu “sabia” în faţa ziariştilor: “Am crezut că am introdus sabia în teacă, nu dezgropăm morții și nu umblăm prin arhivă să vedem ce au făcut pe aici, colegii liberali, dar văd că mă obligă”

Primarul Dumitru Pantazi i-a ameninţat pe consilierii PNL că va face şi el o comisie care să verifice hotărârile de Consiliu Local din perioada 2009-2011. Edilul şef a făcut referire la bugetele aprobate de consilierii locali şi care ar fi ajuns în formă modificată la Direcţia Finanţelor Publice Iaşi.

 

 “Am să scot toate proiectele de hotărâre în ceea ce privește bugetul aprobat din anii 2009 – 2011, o să vedeți acolo necorelări, că una s-a aprobat în Consiliul Local, alta a ajuns la Direcția de Finanțe Publice Iași și alta este în proiectul de hotărâre. Eu am zis că am introdus sabia în teacă, nu dezgropăm morții și nu umblăm prin arhivă să vedem ce au făcut pe aici, colegii liberali dar văd că mă obligă”, a ameninţat Dumitru Pantazi.

 Mai mult, edilul şef l-a acuzat pe fostul primar, Grigore Crăciunescu, că ameninţa funcţionarii publici ca să falsifice hotărârile de consiliu local pentru ca acesta să aibă un buget aşa cum îşi dorea.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

La sesizarea Curții de Conturi Primăria expertizează 11 investiții cu probleme

Răzvan Grecu

Ședință de îndată convocată de opoziție pe situația de la RAGCL Pașcani. Apa caldă a fost sistată ieri, 4000 de familii fiind afectate în acest moment!

Marius Parteni

Opoziția despre faptul că Pașcaniul putea accesa fonduri europene prin PSA: „Se vrea să fim dependenți de alții!”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site