RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fostul fotbalist Robinho a fost arestat și va sta 9 ani în închisoare pentru viol

Fostul internaţional brazilian Robinho a fost arestat pentru a executa o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru viol, relatează BBC.

El a fost condamnat în urmă cu doi ani în Italia pentru participarea la violul în grup al unei femei albaneze într-un club de noapte din Milano, în 2013.

Robinho, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat la apartamentul său din oraşul Santos, scrie News.ro.

Guvernul italian ceruse ca el să îşi ispăşească pedeapsa în Brazilia, după ce nu a reuşit să obţină extrădarea sa.

  

Miercuri, un tribunal din Brazilia a confirmat decizia şi a hotărât, de asemenea, că Robinho ar trebui să îşi ispăşească pedeapsa în spatele gratiilor, nu în arest la domiciliu.

Joi, un judecător de la Curtea Supremă a respins o cerere de suspendare a detenţiei.

Măsura decisivă luată de justiţia braziliană a fost lăudată de multe persoane din presa locală, care se temeau că Robinho se va eschiva datorită faimei şi bogăţiei sale.

Fostul internaţional brazilian, care are 100 de selecţii pentru ţara sa, juca pentru AC Milan în momentul comiterii faptei. După ce a fost găsit vinovat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă, în mesajul de Anul Nou: Un 2024 în care „primează iubirea de țară”, pentru „democrație și pentru valorile europene”

Redacția

Premierul Boris Johnson anunță că Marea Britanie va colabora cu talibanii dacă va fi nevoie ”ca să găsească o soluție pentru Afganistan”

Redacția

Rafila: Nu ştiu dacă trebuie să discutăm despre această segregare între spitalele publice şi cele private, adică să optezi dacă să lucrezi într-un loc sau altul

Redacția
Încarcă...