RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Fosta rivală republicană a lui Trump, Nikki Haley, anunță că va vota pentru el: „Biden este un dezastru”

Fosta candidată republicană la Casa Albă Nikki Haley, o critică vehementă a lui Donald Trump în trecut, a anunțat miercuri că va vota pentru el la alegerile prezidențiale din noiembrie, potrivit AFP.

Nikki Haley a fost ambasadoarea Statelor Unite pe langa ONU in timpul mandatului lui Donald TrumpFoto: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

„Îmi plasez prioritățile pe un președinte care ne va susține aliații și îi va trage la răspundere pe inamicii noștri, care va securiza granița – fără alte scuze -, un președinte care va susține capitalismul și libertatea”, a declarat ea în timpul unei apariții la un think tank conservator.

  

„Trump nu a fost perfect în aceste probleme. Am clarificat acest lucru de multe ori”, a adăugat ea.

Însă președintele democrat Joe „Biden este un dezastru. Așa că voi vota pentru Trump”, a spus ea.

Apreciată de mulți alegători republicani moderați și independenți, fosta ambasadoare a lui Donald Trump la ONU a lansat totuși un avertisment.

Fostul președinte ar trebui „să se adreseze milioanelor de oameni care m-au votat și continuă să mă susțină, și să nu presupună că aceștia se vor pune în spatele lui”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ministrul Angel Tîlvăr, la Șantierul Naval Damen din Galați: „Forțele Navale Române au în derulare programe de înzestrare importante”

Redacția

Ce se va întâmpla cu noul coronavirus atunci când vor crește temperaturile

Redacția

Germania îl contrazice pe Ciolacu pe tema trimiterii de militari germani în România: Nu suntem obligați

Redacția
Încarcă...