NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Propaganda lui Putin pune sub semnul întrebării medicamentul remdesivir şi ridică în slăvi vaccinul din Rusia

Cotidianul Sputnik, sponsorizat de către Moscova, ridică semne de întrebare în privinţa medicamentului Remdesivir, folosit împotriva noului coronavirus. 

“Agenţia Europeană a Medicamentelor precizează clar: rapoartele finale ale studiilor efectuate pe medicament trebuie trimise până în decembrie 2020. Deci până atunci, e de un fel de testare pe români?”, încearcă sputnik.md să pună în umbră unul dintre cele mai eficiente medicamente care tratează bolnavii de covid-19. Sputnik este o Agenţie de propagandă a regimului Putin.

De partea cealaltă, acelaşi cotidianul ridică în slăvi vaccinul care ar fi fost conceput la Moscova. Spune doar că a fost testat pe oameni fără să prezinte şi rezultatele concrete. “Examinarea finală a voluntarilor, care au testat vaccinul pentru coronavirus în spitalul “Burdenko”, demonstrează prezenţa vădită a unei reacţii imune, anunţă Ministerul Apărării al Rusiei. “Pe 3 august, în spitalul central militar al Ministerului Apărăii “Berdenko” a avut loc examinarea finală a voluntarilor care au participat la studiile clinice ale vaccinului pentru coronavirus COVID-19, desfăşurate de Ministerul Apărării al Rusiei, în cooperare cu Centrul Naţional de Studii epidemiologice şi microbiologice Gamalei”, se spune în comunicatul instituţiei”, arată aceeaşi sursă.

ziarul de iasi

loading...
Advertisements

Related posts

Raed Arafat, mesaj de ultimă oră! Starea de urgență nu se prelungește după 15 mai, dacă repectăm următoarele reguli

Redacția

Partea întunecată a muncii de acasă. Lucratul de acasă şi izolarea duc la o boală de care suferă deja milioane de oameni din toată lumea

Redacția

Explozie de îmbolnăviri COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, 16 cadre medicale infectate

Redacția
Încarcă...