NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Florin Cîțu, văzut de jurnaliști când vorbea cu George Simion, după depunerea listei de miniștri: ”Ne-am întâlnit pe scări”

Premierul interimar Florin Cîțu a fost văzut de jurnaliști, sâmbătă, în timp ce vorbea cu liderul AUR, George Simion, după depunerea listei de miniștri la Camera Deputaților și Senat.

Florin Cîțu îl însoțea pe premierul desemnat Nicolae Ciucă, cel care a făcut și câteva declarații după depunerea numelor posibilului viitor cabinet.

Întrebat de jurnaliști dacă a negociat cu Alianța pentru Unirea Românilor și dacă de aceea discuta cu liderul partidului, Florin Cîțu a negat eventuale negocieri cu AUR și a spus că ”s-a întâlnit pe scări” cu Simion. În timpul declarațiilor, Cîțu a mai subliniat o dată că a fost vorba doar de o întâlnire întâmplătoare.

Context

Advertisements
  

Președintele PNL, Florin Cîțu, și premierul desemnat Nicolae Ciucă au ajuns sâmbătă la Parlament pentru a depune lista de miniștri și programul de guvernare.

Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, în ședința Biroului Politic Național (BPN) al PNL că el consideră că guvernul condus de premierul desemnat Nicolae Ciucă poate trece de votul Parlamentului, potrivit surselor G4Media.ro.

Advertisements

„Eu cred că poate trece acest Guvern. Trebuie să fim mai optimiști când comunicăm, să cerem responsabilitate și maturitate partidelor politice la vot”, a afirmat Cîțu,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Talibanii au intrat în posesia „unei cantităţi substanţiale” de echipament militar american

Redacția

Lucrări fără autorizaţie la un bloc din Tătăraşi. A fost anunţat Parchetul

Redacția

Turcan: Pensiile speciale au o componentă de contributivitate, ceea ce face imposibilă anularea, aşa cum politicianist declară unii

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site