RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Filmul realizat de USLIP a câştigat marele premiu la o competiţie în cadrul SFR

Filmul de scurt metraj realizat de către Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi a câştigat marele premiu la o competiţie din cadrul Festivalului Serile Filmului Românesc.

 

  

Pelicula #FărăApărare, care a depăşit cu mult trei milioane de vizualizări în mediul online de la apariţia sa, a obţinut marele trofeu la secţiunea “S’Curte” la Serile Filmului Românesc de la Iaşi, premiul fiind înmânat vineri, pe 14 iunie, la Hala Fix.

Pelicula „#FărăApărare” prezintă o poveste inspirată dintr-un caz real şi, prin intermediul acestei pelicule, se încearcă să se atragă atenţia la cazurile de bullying la adresa profesorilor.

În filmul de aproximativ 15 minute poate fi urmărită cunoscuta actriţă Medeea Marinescu, care joacă alături de actori ai Teatrului Naţional din Iaşi. În distribuţia acestui film vor putea fi urmăriţi şi actori amatori, Daria Bahrin, elevă la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu, Codruţa Filip, absolventă a Facultăţii de Drept, dar şi Adeline Ţintilă, medic oncolog.

Producţia „#FărăApărare” este deja tradusă în mai multe limbi, printre care engleză, spanielă, Italiană, franceză şi rusă.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Premii obținute de elevii pășcăneni, la Festivalul de muzică francofonă „Chants, sons sur scène” (Foto)

Iulia Huțanu

Jude Law, despre rolul „ticălosului“ din „Peter Pan & Wendy“: „Am fost ani de zile Căpitanul Hook, prin casă, pentru fiul meu“ (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în Zona Deal , Sodomeni și Boșteni din această noapte

Oana Cordoneanu
Încarcă...