NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Filmul realizat de USLIP a câştigat marele premiu la o competiţie în cadrul SFR

Filmul de scurt metraj realizat de către Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi a câştigat marele premiu la o competiţie din cadrul Festivalului Serile Filmului Românesc.

 

  

Pelicula #FărăApărare, care a depăşit cu mult trei milioane de vizualizări în mediul online de la apariţia sa, a obţinut marele trofeu la secţiunea “S’Curte” la Serile Filmului Românesc de la Iaşi, premiul fiind înmânat vineri, pe 14 iunie, la Hala Fix.

Pelicula „#FărăApărare” prezintă o poveste inspirată dintr-un caz real şi, prin intermediul acestei pelicule, se încearcă să se atragă atenţia la cazurile de bullying la adresa profesorilor.

În filmul de aproximativ 15 minute poate fi urmărită cunoscuta actriţă Medeea Marinescu, care joacă alături de actori ai Teatrului Naţional din Iaşi. În distribuţia acestui film vor putea fi urmăriţi şi actori amatori, Daria Bahrin, elevă la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu, Codruţa Filip, absolventă a Facultăţii de Drept, dar şi Adeline Ţintilă, medic oncolog.

Producţia „#FărăApărare” este deja tradusă în mai multe limbi, printre care engleză, spanielă, Italiană, franceză şi rusă.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Bijuteria uitata a Pașcaniului – temă de dezbatere la un simpozion cu oameni de cultură

Teona Gherasim

Ziua Imnului Național al României

Redacția

Cascada îngheţată din Apuseni. Imagini spectaculoase cu uriaşul acoperit de gheaţă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site