NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Festivitate de absolvire la Liceul „Miron Costin” din Paşcani! Şefă de promoţie cu 10 pe linie

Aşteptată sau nu, ziua absolvirii liceului soseşte întotdeauna cu emoţii pentru adolescenţii care încheie un capitol din viaţă. Astăzi, elevii Liceului Teoretic „Miron Costin” din Paşcani au îmbrăcat robele, şi-au pus tocile şi au păşit cu încredere spre festivitatea de absolvire.

 

Evenimentul a avut loc în sala de spectacole a Casei Municipale de Cultură. Au fost şase clase de absolvenţi. Pentru ultima zi în postura de elevi, au aşteptat emoţionaţi să fie strigaţi la catalog de către diriginţii lor.

  

În timp ce erau pe scenă, din public aplauzele şi uralele venite din partea celor dragi, nu mai conteneau. Susţinerea a fost consistentă mai ales datorită vuvuzelelor nelipsite cu ajutorul cărora adolescenţii au întreţinut atmosfera de veselie.

Un moment deosebit a fost cel în care conducerea liceului a anunţat şefa promoţiei 2014-2018. Se numeşte Nela Ion şi este o tânără care ştie ce vrea. Nela a încheiat anii de liceu cu media 10 pe linie. În cadrul unui interviu, ne-a spus că a făcut parte dintr-un colectiv unit, motiv pentru care cu siguranţa îi va fi dor de colegi. A absolvit liceul la specializarea Ştiinţe ale naturii, Intensiv Engleză, însă viitorul îi pregăteşte ceva diferit. Şefa promoţiei de la Miron Costin a aplicat şi a fost deja acceptată la o universitate din Marea Britanie, cu profil Informatică, Design şi Jocuri Video.

Noi îi urmăm succes, atât ei cât şi tuturor colegilor. Pentru absolvenţii de liceu de la „Miron Costin” urmează banchetul de final, după care vor începe recapiturările pentru examenul maturităţii. 

Foto: Nela şi mama ei alături de o parte dintre absolvenţii de liceu promoţia 2014-2018 Miron Costin Paşcani

Advertisements

Related posts

Află care e spiritul liceenilor în urma primei probe de bacalaureat

Răzvan Grecu

O fată de 12 ani din judeţul Iaşi, strangulată de un coleg în pauză la şcoală

Redacția

Campania ” Te – Rox susține Excelența”: Societatea Te Rox Prod va acorda burse elevilor premianți și cu probleme sociale

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site