NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Femeie din Sodomeni scoasă pe targă dintr-o râpă, după ce a căzut de la peste 20 de metri înălțime

Operațiune de salvare ieri seară în albia pârâului Hăznășeni din suburbia Sodomeni. Un echipaj de la Secția de Pompieri Pașcani și altul de la Serviciul de Ambulanță au intervenit pe strada Izvoarelor pentru a scoate dintr-o râpă, adâncă de aproximativ 20 metri, o femeie în vârstă de 50 de ani.  

Cel care a solicitat ajutorul autorităților este concubinul acesteia care încerca de asemeni să o scoată pe femeie.

“În data de 22.02.2016, ora 20.03, Sectia de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, suburbia Sodomeni, str. Izvoarelor, pentru salvarea unei femei în vârstă de  50 ani dintr-un canal tehnologic. Persoana a fost preluată de echipajul S.A.J. Iasi și transportată la Spitalul Municipal Pașcani”, conform ISU Iași.

  FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

Pompierii pășcăneni au coborât cu o targă, după victima. Operațiunea s-a dovedit a fi una de succes. Victima a fost preluată ulterior de medicii de persoanlul SAJ primind îngrijiri medicale. Ulterior a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani pentru investigații suplimentare.

 

Pericolul de accidente din acea zonă a fost adusă la cunoștiința autorităților locale, da nimeni nu a fost interesat să intervină. La dezbaterea proiectului de buget și a listei de investiții un cetățean a solicitat luarea unor măsuri pentru protecția zonei podului de peste pârâul Hăznășeni. Acesta a spus că ar putea fi montată o mână curentă, pentru ca cetățenii să nu se mai expună pericolelor. “Sunt cel puțin două persoane și zece autoturisme care au căzut în râpă. Copiii trec la școală pe acolo, e pericol mare”,  spune atunci localnicul.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Prefectul Județului și DSP Iași, anchetă la Pașcani, la solicitarea Actualitatea Tv în cazul decesului copilului de la Liceul ”Nicolae Iorga”

Marius Parteni

Gravide care merg prima oară la medic când trebuie să nască

Redacția

Scandalul termometrelor a speriat magazinele alimentare. Angajat: „Temperatura nu se mai ia, când s-a făcut, ne-a sărit lumea în cap!”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site