RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiectul privind referendumul cu tema ”Sunteți de acord cu renunțarea la serviciile operatorului ApaVital SA Iași și retragerea din ARSACIS Iași?” depus la Primăria Pașcani (DOC)

Un grup de șapte consilieri locali a semnat proiectul de hotărâre prin care se dorește organizarea unui referendum local în data de 5 iunie 2016. Întrebarea la care cetățenii municipiului ar trebui să răspundă este:”Sunteți de acord cu renunțarea la serviciile operatorului ApaVital SA și retragerea din ARSACIS Iași?”.

 

 Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani, a organizat astăzi o conferință de presă pentru a prezenta proiectul  de hotărâre și inițiativa consilierilor. Cei care au semnat pentru ca proiectul să parcurgă etapele următoare sunt: Eugen Chiriac, Andrei Vârca, Diana Acsinte, Vasile Anton și Marius Pintilie, de la PNL, Ion Danu (ALDE) și Dragoș Voinea (UNPR).

  

  FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

Proiectul ar rebui să ajungă pe masa aleșilor în maximum 30 de zile. Președintele PNL a subliniat faptul că s-a decis să inițieze acest proiect de consultare a cetățenilor tocmai pentru că oamenii nu sunt corect tratați de operatorul județean.

 Pintilie a ținut să le mulțumească aleșilor locali care au semnat proiectul de hotărâre. Documentul a fost depus astăzi la registratura Consiliului Local. 

 Când a fost întrebat dacă nu încearcă să obțină voturi prin organizarea referendumului în aceeași zi cu alegerile pentru funcția de primar, Pintilie a negat acest aspect.

Vezi aici Proiectul de hotărâre

Vezi aici Expunerea de motive

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Meteo: Până vineri, Moldova este regiunea ce va înregistra cele mai mari cantități de precipitații la nivel continental

Redacția

Sensuri unice pe străzile aglomerate și semafor la trecerea din zona pieței vale!

Marius Parteni

Circulaţia îngreunată pe Ceferiştilor din cauza unei avarii la conducta de apă

Ema Roman
Încarcă...