RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

FCSB a realizat primul transfer din această vară – Fundașul și-a luat adio de fostul club

După negocieri cu fotbaliști importanți, precum Vlad Chiricheș, Alexandru Băluță sau Damian Djokovic, FCSB a realizat prima mutare din această vară, un fundaș central din Africa de Sud.

Jucătorii echipei FCSBFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Siyabonga Ngezana, fundașul cu care FCSB vrea titlul în SuperLigă

  

Clubul Kaizer Chiefs din Johannesburg a anunțat joi transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB, printr-un comunicat postat pe site-ul clubului și pe rețelele de socializare.

„Kaizer Chiefs și-a luat rămas bun de la fundașul Siyabonga Ngezana, care a semnat pentru formația română de primă ligă, Fotbal Club FCSB, cunoscută anterior drept Steaua București.

În vârstă de 25 de ani, Ngezana se alătură echipei care a cucerit de 26 de ori titlul de campioană a României, contra unei sume confidențiale de transfer”, a anunțat clubul.

Format la academia celor de la Kaizer Chiefs, fundașul central a debutat la echipa mare în 2017, pentru care a strâns până în prezent 83 de apariții și 8 goluri.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Șoșoacă, din nou la Ambasada Rusiei. Expoziție de fotografii dedicate „Operațiunii Militare Speciale a Rusiei în Ucraina”

Redacția

Muraru îi cere lui Grindeanu să se opună organizării de petreceri lăutărești în Trenul Regal

Redacția

CECCAR, către Parlament: Anularea independenţei profesiei contabile va avea consecinţe grave asupra Sistemului de Justitie

Redacția
Încarcă...