NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Expoziție de mașini tunate la competiția de orientare și îndemânare Moldova Motors Sport

Au început înscrierile pentru competiţia de orientare și îndemânare Moldova Motors Sport. Ele se pot face până pe data de 15 iunie.

 

  

Sâmbătă, 16 iunie, va avea loc competiția de la ora 09:00. Locația de desfășurare este strada Stadionului, care va fi închisă cu această ocazie. Pe perioada competiției va fi închis și Ștrandul Municipal, pentru a fi evitate evenimentele neplăcute .

Anul acesta avem două noutăți în premieră. Una este cea de motociclism. Va fi o expoziție,o demonstrație de motociclete şi o paradă în Municipiul Pașcani. Cei care se ocupă sunt Clubul Chopper Academy din Suceava, iar pentru că am avut foarte multe solicitări, și nu am vrut să îi refuz pe acești tineri care m-au sunat și mi-au transmis mesaje şi pe facebook, am facut şi o parte de expo auto. Cei dintre dumneavoastră ce aveți o mașină să spunem cu tuning pe ea, vă așteptăm în număr cât mai mare sâmbăta de la 9.00 dimineața la stadion”, a declarat Cristi Menegon, purtător de cuvânt al Primăriei Pașcani .

Evenimentul numit Trofeul Municipiului Pașcani” la automobilism, karting şi moto este organizat de către Clubul Sportiv Moldova Motors Sport din Paşcani, în parteneriat cu instituţia Clubului Copiilor din municipiu.

Advertisements

Related posts

Sportivii de la CSM Pașcani medaliați la cupa ”ProAtletic” de la București

Redacția

Fotbalul feminin la Pașcani: O poveste la început de drum

Răzvan Grecu

Salvatorii ieșeni – locul I la etapa națională a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site