NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Exclusiv: Premierul României despre rolul Spitalului din Pașcani în combaterea COVID-19:”Nu amestecăm lucrurile”!

Reporterii Actualitatea TV au reușit astăzi să vorbească cu premierul României, Ludovic Orban, pe subiectul ce vizează posibilitatea preluării cazurilor COVID-19 de către Spitalul Municipal de Urgență.   

Premierul Orban susține că are cunoștiință de acest subiect, dar încă nu este luată o decizie. Ceea ce a mai susținut premierul este faptul că nu trebuie pusă în pericol funcționarea altor specialități din cadrul unei instituții medicale.          

„Este propus să fie spital COVID-19, dar nu s-a luat o decizie. Este o propunere a Direcției de Sănătate Publică Iași. Nu este luată o decizie, analizăm. Dorința noastră este de a nu amesteca lucrurile. Nu ne dorim să avem parte de expunere a bolnavilor cu anumite simptome, cu cei suspectați sau confirmați de COVID-19. Fiecare spital pe care îl punem în aceste situații, îl dorim funcțional. Trebuie să ținem cont că are și alte specialități funcționale, pentru a putea interveni medical în cazul altor afecțiuni ce pot apărea diferite de această situație”, ne-a declarat Ludovic Orban, premierul României.

Advertisements
Loading...

Related posts

Noi reguli de mediu pentru primăriile din județ

Redacția

Prest Serv Apa face demersuri pentru ca licența de operare să nu fie suspendată

Răzvan Grecu

Raportul Consiliului de Administrație de la PSA:„Personalul societății intenționează să demisioneze”!

Marius Parteni
Încarcă...