RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Emoții pentru absolvenții Liceului “Mihai Busuioc” la cursul festiv. Șeful de promoție, un viitor avocat: “Orașul nostru este pus puțin în umbră, însă pe nedrept. Noi avem potențial, ne putem ridica la rangul celorlalte metropole”

Un nou sfârșit de an școlar, în care elevii claselor a XII-a au absolvit cei patru ani de liceu. O nouă promoție plină de entuziasm. Cu emoții si păreri de rău, absolvenții au declarat că nu vor uita niciodată anii de liceu.

Festivitatea de sfârşit de liceu este mereu emoţionantă pentru ei, căci urmează să se despartă de colegi şi de profesori şi să pornescă pe drumuri separate. Absolvenții Liceului Tehnologic „Mihai Busuioc” au avut astăzi cursul festiv care s-a desfășurat la Clubul Copiilor. 75 de elevi de la trei clase a XII-a au marcat sfârșitul unei etape importante din viața lor. Tinerii au răspuns prezent la strigarea catalogului, cu emoţie în glas. Șeful de promoție este Beniamin Apostol, care a terminat cei patru ani de liceu cu media 9,12, profilul tehnician operator tehnică de calcul și vrea să urmeze Facultatea de Drept.

 “Vreau să dau la Facultatea de Drept , mi-ar plăcea să ajung avocat, să practic această meserie. Îi felicit pe colegii mei pentru că au promovat anul acesta, le urez mult succes la bacalaureat. Pentru generațiile care vin din urmă le urez mult succes, să prețuiască acești ani, sunt cei mai frumoși din copilăria noastră, și sper să ajungă și ei ca noi acum. Orașul nostru este pus puțin în umbră, însă pe nedrept. Noi avem potențial, ne putem ridica la rangul celorlalte metropole, și nu aș schimba chiar nimic, mergem pe drumul cel bun”, ne-a declarat Beniamin Apostol, șeful de promoție.

  

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}{jcomments off}

 

Related posts

Lumina păcii de la Betleem adusă la Pașcani de cercetași

Oana Cordoneanu

Pompieri şi voluntari pentru o zi!

Ema Roman

Rezultatele la Bacalaureat se publică astăzi. Contestaţiile se fac până la ora 20.00

Carmen Bălăceanu
Încarcă...