NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Electroputere VFU efectuează probe și verificări la automotorul Diesel fabricat la Pașcani

In perioada 25-27 Mai 2021 ELECTROPUTERE VFU PASCANI împreună cu personalul specializat din cadrul AUTORITĂȚII FEROVIARE ROMANE au continuat desfășurarea programului de probe, verificări și încercări în vederea certificării conform normelor CE, a automotorului Diesel fabricat la Pașcani. Scopul avut în vedere a fost cel de analiză a comportamentului șină-roată și s-au folosit senzori și echipamente telemetrice, cu origine japoneză.

Advertisements

Marți, 25 Mai au avut loc mai multe porniri și opriri, pe segmentul de cale ferată dintre stațiile Pașcani și Lespezi, în vederea calibrării echipamentelor montate la interior și exterior (pe osiile motoare și libere). După calibrare, Miercuri 26 Mai automotorul a fost testat în cadrul a două curse, pe relația Pașcani-Liteni și retur.

Automotorul produs la Pașcani continuă probele și va deveni primul vehicul feroviar de transport călători produs în România, certificat CE.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Companii mari din ţară recrutează studenţi la Iaşi

Redacția

40.000 de fermieri vor primi 73 de euro pentru fiecare animal pentru a compensa pierderile cauzate de război. Guvernul a alocat 44 milioane de euro

Redacția

Se măresc alocaţiile copiilor înainte de 1 august? Decizia este la mâna CCR

Redacția
Încarcă...