NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

E oficial: Victor Ponta a plagiat!

Comisiile care au analizat lucrarea de doctorat a premierului au decis că aceasta este o plagiatură. La această oră, şedinţa este în plină desfăşurare.

UPDATE 10:00

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat că va trimite un corp de control care să verifice comisia care analizează doctoratul lui Ponta.

  

UPDATE 09:55

Advertisements

SURSE RTV: Unul dintre membrii Consiliului de Atestare a Titlurilor şi Certificatelor Universitare, Mircea Miclea, a afirmat că Ponta ar fi plagiat, el precizând că şi alţi membri ai Consiliului susţin aceeaşi poziţie.

Premierul Victor Ponta a precizat ieri într-un interviu acordat publicaţiei “El Pais” că îşi va asuma responsabilitatea în cazul în care se va dovedi că teza sa de doctorat este un plagiat şi cu siguranţă se “va retrage”, răspunzând afirmativ la întrebarea dacă va demisiona în acest caz.

El spune că această problemă a apărut ca urmare a conflictului existent între el şi preşedinte pe tema prezenţei la Consiliul European.

Întrebat ce va face dacă acea comisie va da verdictul că a plagiat, Ponta este citat spunând: “Atunci, cu siguranţă că mă voi retrage”.

După ce jurnalistul a completat răspunsul spunând “Demisia...”, Ponta este citat confirmând această variantă. “Da. Îmi asum responsabilitatea, dar consider că am fost acuzat dintr-un motiv politic şi, în plus, nu au dorit să asculte punctul meu de vedere”, afirmă Ponta.

 

sursa Adevarul.ro

Advertisements

Citește și:

{loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

​​Numele vehiculate în PSD pentru funcția de premier în locul lui Tudose. Mihai Fifor, cea mai probabilă variantă

Redacția

Miniștrii din cel de-al treilea guvern PSD-ALDE primesc azi votul Parlamentului

Redacția

PSD IAŞI susţine moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site