RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Opinii

Dreptatea și adevărul sunt doar la TV Bit?!

După principiul “dreptatea și adevărul” sunt doar la Tv Bit, Cătălin Cojocaru – prietenul primarului Dumitru Pantazi, al ApaVital și ARSACIS, inventează orice, doar pentru a arăta opiniei publice că în 2014 referendumul susținut de el, propus ulterior de PSD, nu a avut un caracter politicianist.

Prestațiile la tv din acea vreme le-ați putut urmări în aceste zile pe www.newspascani.com. Le-am prezentat opiniei publice, nu din dorința de a avantaja pe cineva, ci pentru a-l ajuta pe profesionistul Cojocaru să își amintească ce spunea în decembrie 2014 și despre ce vorbește acum. Am luat această decizie, după ce o timp de o săptămână, el a încercat să explice opiniei publice că inițiativa opoziției de acum este una anti-investiții.

  

La capătul unei săptămâni nebune, în care și-a asumat rolul de ziarist critic, primar, purtător de cuvânt al ApaVital și ARSACIS, profesionalismul lui Cojocaru atinge cote maxime. Publică un punct de vedere sub titlul: ”Referendumul anti – investiții: haos în 2014, servicii funcționale în martie 2015. Marius Pintilie marioneta lui Răzvan Grecu?”. Nu mă miră invenția, poate și mai mult individul ăsta!

Grecu, Parteni, Actualitatea Tv, Moțatu, Popa, Radu, Vântur și alții au fost oricum catalogați de Cojocaru-Pantazi&Co niște manipulatori, persoane care au acționat în interesul unui politician, când în realitate am luptat cu toții doar pentru respectarea drepturilor cetățenești. Nu acele drepturi la care alții au acces liber și necondiționat.

 Când dreptatea și adevărul dor, profesionistul Cojocaru nu avea cum să le spună acum cetățenilor că a greșit în 2014, când le-a dat dreptate cu privire la organizarea referendumului, invocând două situații de fapt: haos administrativ în 2014, servicii funcționale în 2015 (poate 2016)! Cum poate afirma acest lucru nu înțeleg, de vreme ce sunt familii fără apă în multe blocuri, din diferite motive?

 Cojocaru uită că haosul administrativ din 2014, era întreținut de primarul în funcție, care a făcut orice să blocheze inițiativa cetățenilor, care au strâns semnături anti-ApaVital și ARSACIS, au inițiat două proiecte de hotărâre în acest sens, nu înainte de a da cu subsemnatul pe la Poliție și Parchet, pentru că bănuia Pantazi că sunt semnături false pe acele tabele. Același primar, care își consumă ultimele zile din mandat, stă departe de acest subiect, că acolo trebuie ținut, strategic.   

 PSD se plia în 2014 după vocea străzii, după ce, în prealabil a ascultat și ce spunea la televizor Cojocaru. Totul a fost pentru Victor Ponta, pentru a câștiga voturi. Vinovat pentru poziția de atunci a celor din PSD a fost  Neculai Rățoi. A spus-o zilele trecute profesionistul Cojocaru.

Referendumul propus de PSD trebuia să se organizeze în ianuarie 2015, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Când au văzut cei de la ApaVital că nu îi întreabă nimeni absolut nimic, au trecut la treabă. AU ÎNCEPUT MAREA DEBRANȘARE ÎN PAȘCANI!, prin orice mijloace, cu angajați de la o firmă de pază înarmați cu bastoane.

 Cel mai probabil weekendul ce a trecut a fost unul extrem de iritant pentru amicul primarului, al ApaVital și ARSACIS. Conștient că trebuie să reacționeze, s-a pus pe treabă. A inventat un proiect politic pe subiectul apei al cărui inițiator ar fi colegul meu Răzvan Grecu, la care în trecut Marius Pintilie nu a vrut să adere, adică l-ar fi refuzat. Face referire profesionistul la o discuție dinaintea unei emisiuni, în care l-a întrebat pe Pintilie dacă va participa la o dezbatere pe subiectul apei la Actualitatea Tv: “El a explicat că a refuzat însuşirea proiectului politic prezentat de Răzvan Grecu, dar şi oferta financiară exagerată, pe motiv ca nu poate fi marioneta cuiva, că are propriile convingeri . Acum, se înţelege, că Marius Pintilie este subordonat intereselor ATV, că s-a schimbat”, arată Cojocaru.

 Nu mă miră acest gen de discuții ale lui Cojocaru. Mereu a murit de grija noastră, a celor de la Actualitatea Tv. Înțeleg foarte bine că trebuie să își apere imaginea. Asocierea Actualitatea Tv – Grecu cu Marius Pintilie și proiectele pe bani vor trebui demonstrate, probate, altfel vor rămâne doar simple argumente folosite mârșav pentru a ataca pe cei care sunt de partea oamenilor.

 Punctul meu de vedere, neschimbat din mai 2014, este acela că cetățenii trebuie consultați pe problema apei. Pe 5 iunie 2016 sau în orice altă zi, înainte de această dată.

 P.S. În trecut, profesionistul Cojocaru vorbea cu lejeritate de emisiuni plătite, de personaje care trec pragul studioului nostru doar cu plicul în buzunar, pentru a participa în emisiuni “relaxante”. Din 2009 moderez o emisiune la Actualitatea Tv. Am avut foarte mulți invitați, din toate domeniile de activitate. Îi asigur pe toți cei care ne apreciază că nimeni nu a fost condiționat de nimic când a acceptat să ne onoreze cu prezența la emisiuni. Nici eu, nici un alt coleg, o spun cu responsabilitate.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

Related posts

Ce se întâmplă şi ce nu se întâmplă de 1 Decembrie la Paşcani

Ema Roman

Domnule Sorin Olariu,

Marius Parteni

Le PATINEAZĂ MINTEA!!!

Marius Parteni
Încarcă...