NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Două tinere din Pașcani au încercat să se sinucidă cu pastile

Adolescența este cea mai grea „boală”, cea mai intensă perioadă din viața unui tânăr. Din păcate, din ce în ce mai mulţi tineri ajung la suicid pe fondul tulburărilor emoţionale.

Două tinere în vârstă de 17 și 22 de ani din Pașcani au ajuns la Compartimentul de Primire Urgențe a Spitalului Municipal după ce au încercat să se sinucidă. Acestea au fost aduse de părinți în cursul zilei de luni, 8 octombrie după ce conform declarațiilor au ingerat mai multe pastile.

Advertisements

 Minora în vârstă de 17 ani a ingerat 15 comprimate de Eurespal, utilizat pentru bronșită, iar cealaltă tânără de 22 de ani a luat mai multe pastile de Ca, D2 și Ciprinol, antibiotic. Pacientelor li s-au făcut spălături stomacale și perfuzii cu vitamine, apoi după ce au fost stabilizate au plecat acasă.

  

Specialiştii în neuropsihiatrie arată că majoritatea copiilor şi adolescenţilor care au tentative de sinucidere au probleme emoţionale şi nu dispun de un suport familial adecvat. În ultimele 8 zile, în Pașcani și zonele din apropiere au fost 5 cazuri de sinucidere printre persoanele tinere, dintre care din păcate la 2, doi tineri de 20 și 28 de ani,  medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

În locul ajutoarelor de la Uniunea Europeană, pășcănenii vor primi cupoane pentru ridicarea alimentelor

Teona Gherasim

Ce să faci ca să nu ţi se mai aburească ochelarii când porţi mască de protecţie

Redacția

ANM, prognoza meteo. VREMEA în LUNA OCTOMBRIE! Avem parte de toamnă cu temperaturi scăzute ca de iarnă!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site