NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Dosarul Zămosteanu: Comisia de urbanism, în frunte cu viceprimarul Harabagiu, audiată la DIICOT

UPDATE: La audieri au mai fost chemați și funcționari ai Primăriei, care au atribuții pe zona de urbanism. Printre ei, angajați de la GIS Cadastru.

TEXT INITIAL: Viceprimarul Gabriel Habaragiu a fost chemat astăzi la audieri la DIICOT în dosarul Zămosteanu. Alături de el sunt solicitaţi şi membri ai comisiei de urbanism. Unii dintre consilierii locali, membri ai Comisiei de urbanism au fost chemaţi în calitate de martor la audieri. În prezent, Comisia de urbanism a Consiliul Local este formată din Paul Boişteanu (preşedinte, PSD), Marius Aur (secretar, PSD) (Marius Aur este managerul regional al lantului de restaurante Mc Donald’s pe regiunea Moldova.

El a absolvit Facultatea de Textile Iasi) şi 7 membri simpli: Gabriel Harabagiu (viceprimar PSD), Vintilă Iordan (ALDE), Violeta Găburici (PMP), Gabriel Surdu (PSD), Tudor Dornean (PNL, Ciprian Bostan (PNL) şi Traian Ciobotaru (PSD). Unii dintre ei au confirmat că au fost citaţi în calitate de martor. CItaţiile au fost trimise în cursul zilei de vineri, iar numărul de dosar care figurează pe citaţia este identic cu numărul dosarului în care a fost arestat omul de afaceri Cristin Zămosteanu. Potrivit unor surse juridice, viceprimarul Iașului va fi audiat astăzi ca martor. Vor fi audiați, de asemenea, si altii, având aceeași calitate. Sursele ziarului ne-au mai precizat că la DIICOT au mai fost chemați si inculpați din dosarul Zamosteanu, cărora li se aduce la cunoștință că au sechestru pe bunuri.

ziarul de iasi

Advertisements

Related posts

Polițiștii pășcăneni au controlat 11 unități de alimentație publică. Țigări confiscate de la o societate din Ruginoasa

Redacția

Bărbat din Moțca condamnat la 7 ani de închisoare pentru trafic de minori. În dosar sunt implicați și pășcăneni acuzați de pornografie infantilă, viol și trafic de persoane

Redacția

Flagrant în sediul Poliției TF Pașcani. O persoană oferea câteva sute de euro să scape de un control. Polițiștii au sesizat DGA și DNA

Marius Parteni
Încarcă...