RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Familie model nenorocită de un teribilist care a efectuat o depăşire la limită

Dramă cumplită pe drumul de întoarcere dintr-un concediu minunat în insula Zakynthos – Grecia, pentru două familii de ieşeni, nume cunoscute în mediul IT din oraş: Spătaru-Moiseanu şi Bondar-Hîncu.

Când mai aveau două ore până să ajungă la Iaşi, un tânăr inconştient din Galaţi a făcut o depăşire hazardată, în orb, la miez de noapte, izbindu-i pe primii frontal, în plin. Bilanţul, absolut zguduitor: 5 morţi, 6 răniţi grav, 3 maşini avariate aproape complet. Din prima maşină a murit pe loc şoferul, soţia şi fiica fiind în stare gravă, prima cu şanse firave de supravieţuire. Cei doi formau un cuplu absolut de invidiat: lucrau la două mari multinaţionale din Iaşi, aveau cariere de succes, posturi de conducere, fiind şcoliţi la universităţi atât din ţară cât şi din străinătate. Alături de ei, în maşină era şeful filialei Iaşi a multinaţionalei SCC, alături de soţia sa, tot manager în domeniul IT, la multinaţionala Conduent.

  

Clipe de groază pentru două familii din Iaşi, pe drumurile din Vaslui, la întoacrerea dintr-un concediu ce părea minunat, din Grecia. O familie model din Iaşi a fost distrusă astfel în accidentul teribilul care a avut loc ieri noapte în judeţul Vaslui, soldat cu cinci morţi. În accidentul în care au fost implicate trei autoturisme au murit cinci persoane, printre care şi ieşeanul Cătălin Iulian Spătaru, în vârstă de 34 de ani, manager la o cunoscută firmă din domeniul IT (Heaven Solution). Acesta se afla în autoturismul său cu soţia, Raluca Ana Moiseanu, şi fetiţa, Daria Ioana Moiseanu, în vârstă de 13 ani. Alături de ei era o altă familie de manageri din zona IT ieşeană: Mihai Bondar, managerul filialei Iaşi a multinaţionalei SCC, şi soţia sa Elena Hîncu, de la Conduent, cei doi fiind răniţi, în afara pericolului vital. Şoferul a decedat la faţa locului, iar soţia sa află în comă, în stare gravă, la spital. Fetiţa de 13 ani se află şi ea internată la spital în Iaşi, cu fractură gravă. Aceştia se întorceau din Grecia, dintr-un concediu pe insula Zakynthos, şi mai aveau două ore până acasă, la Iaşi, pe Canta, unde locuiau. Un şofer inconştient, care a făcut o depăşire hazardată, cu maşina plină cu care se întorcea de la discotecă, a intrat pe contrasens cu foarte mare viteză şi a spulberat maşina în care se aflau familiile din Iaşi. Bilanţul morţilor este copleşitor: cinci.

Articol integral pe www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Angajatul unei săli de jocuri acuzat de furtul a 3300 lei

Răzvan Grecu

Jackpot uriaş luat cu forţa dintr-un cazino din Iaşi! Poliţia este în alertă după ce o geantă de bani a dispărut

Redacția

Iată ce a găsit Poliția în casele celor doi consilieri locali din Valea Seacă

Marius Parteni
Încarcă...