RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Document modificat pentru continuarea demersurilor privind modernizarea Lacului Peștișorul

Studiul de Fezabilitate privind demararea procedurilor de modernizare a luciului de apă din Parcul Peștișorul și a zonei aferente, a mai parcurs astăzi o etapă. Concluzia aparține reprezentanților municipalității care au solicitat aleșilor locali votul pentru modificarea Registrului spațiilor verzi. Modificarea era necesară, întrucât în vechiul document aprobat de Consiliul Local Pașcani, încă din anul 2014, luciul de apă din zona Peștișorul figura ca spațiu verde. Toți consilierii PNL și Pro România, au fost prezenți la ședința de astăzi, cărora li s-au alăturat trei de la PSD.

“Facem toate demersurile către Agenția de Protecția Mediului Iași pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate privind Parcul Pșetișorul , proiect care urmează să ajungă pe masa Consiliului Local, sper luna aceasta, dacă nu în iunie, cât mai repede cu putință. Dacă nu aveam această sincopă cu fișa spațiului verde, probabil astăzi discutam deja de acest proiect de hotărâre”, a menționat Marius Pintilie, primarul municipiului Pașcani.

În opinia șefilor municipalității, exprimată și în conferința de presă din data de 18 mai 2023, pentru modernizarea luciului de apă și a zonei aferente, sunt necesari aproximativ 25 milioane de lei vechi. Dacă proiectul tehnic și indicatorii economici vor fi adoptați până la finalul acestui an, investiția va fi demarată chiar și cu bani de la bugetul local, până la obținerea altor surse de finanțare.

Related posts

Promisiuni la Paşcani pentru anul 2017: Investiţii în suburbiile oraşului

Ema Roman

Comercianții din hala vale se vor încălzi de la aparatele de aer condiționat! Șeful pieței abia demarează procedurile

Marius Parteni

REFERENDUMUL PENTRU VIITORUL ARSACIS ȘI APAVITAL ÎN PAȘCANI ÎNĂBUȘIT DE DICTATORUL PANTAZI! (VIDEO)

Redacția
Încarcă...