RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Doar 2 zboruri de la Iaşi până pe 16 iunie

Zborurile comerciale raman suspendate pe toata durata starii de alerta. Conducerea Aeroportului International Iasi a anuntat ca, pana pe data de 16 iunie vor zbura doar avionele de pe ruta Iasi – Bucuresti si Iasi – Billund. Si o companie privata a anuntat ca zborurile spre Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie pana la mijlocul lunii viitoare. O alta companie aeriana din Romana si-a anuntat calatorii ca va relua programul de zbor in luna iulie.

Catalin Bulgariu, director Aeroport Iasi: “Stimati pasageri, va informam ca, Autoritatile Centrale au suspendat zoburile comerciale inspre si dinspre Romania, pe toata perioada de alerta. Asta inseamna ca, pana pe data de 16 iunie, de pe Aeroportul din Iasi, vor circula doar avioanele pe ruta Iasi- Bucuresti si Iasi- Billund, ca si pana acum. Pentru perioada imediat urmatoare, speram ca dupa ridicarea starii de alerta, majoritatea destinatiilor sa fie operabile, pentru ca in luna iunie, marea majoritate a tarilor europene spre care avem legatura directa ridica restrictiile de la vama”.

TELEM

Related posts

Intrarea pe Stadionul de Rugby – blocată de gunoaie

Ema Roman

Ștrandul Municipal rămâne la Primărie. Licitație doar pentru spațiul destinat terasei!

Marius Parteni

Edilul local urecheşte conducerea societăţii de salubritate: “Sunt nemulţumit de modul în care se face curăţenia în oraş”

Ema Roman
Încarcă...