NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Djokovic vrea nevaccinat la Melbourne. CTP: Dacă nu e primit, să mai organizeze un Adria Tour la Belgrad, că acolo se poate

Novak Djokovic a aterizat în urmă cu câteva ore la Melbourne, dar încă nu i s-a permis să intre în Australia. Jucătorul sârb vrea să participe la turneul de la Melbourne deși nu s-a vaccinat. Cristian Tudor Popescu a comentat situația la Digi24. 

Cristian Tudor Popescu: Este problema vizei, care urmează a fi lămurită în aeroport. Însă chiar dacă rezolvă această problemă a vizei, care ține de guvernul australian, și nu de guvernul statului Victoria, unde se desfășoară la Melbourne grand slam-ul, care de altfel guvernul statului Victoria își declină orice răspundere în legătura cu viza. Spune: „Să rezolve guvernul central această problemă”.

Deci, chiar dacă o rezolvă, după aceea, Djokovic va trebui să facă dovada, să prezintele actele către guvernul central în legătură cu această scutire medicală pe care a obținut-o din statul Victoria și de la organizatorii turneului.

Or, atât premierul Morrison, cât și ministrul de Interne al Australiei au spus că dacă nu va fi convingător ceea ce prezintă Novak Djokovic, și nu am o informație foarte sigură, dar aud că e vorba că la baza cererii sale stă o adeverință din partea unor medici sârbi că ar fi avut COVID în ultimele 6 luni.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Sportivi de la CSM Pașcani au participat la Campionatul Național de aruncări lungi

Oana Cordoneanu

Emma Răducanu, campioană la US Open 2021. Cronica în imagini a unui basm devenit realitate

Redacția

Prima ediție a Memorialului „Profesor Vasile Sofron” la Colegiul Tehnic C.F. « Unirea » din Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site