NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Directorul și reprezentantul salariaților de la CLP Ecoserv SRL amenință NewsPascani cu „organele abilitate” și „instanța de judecată”! (DOC)

Conducerea CLP Ecoserv SRL și reprezentantul salariaților acestei societăți au trimis către editorul NewsPascani o adresă în care acuză că ziarul a publicat „în ultima perioadă” date cu caracter personal ale angajaților și ale conducerii societății, dar și „articole neavizate de mai multe surse de informare” fapt ce ar fi afectat imaginea societății amintite.

Leonard Ursu, directorul CLP Ecoserv SRL și Andrei Burțilă, angajat, amenință NewsPascani că în cazul în care „pe viitor nu evităm asemenea situații” vor fi sesizate „organele competente sau chiar instanța de judecată”.

În adresa transmisă către NewsPascani se face referire la o încălcare a Regulamentul privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, fără a se indica articolul împricinat.

De altfel, nici articolele care ar fi lezat imaginea CLP Ecoserv SRL și nu ar fi fost „avizate de mai multe surse de informare” nu au fost indicate în adresa trimisă către editorul NewsPascani, semn că aceasta este mai degrabă o încercare de a timora jurnaliștii, decât un demers onest.

  

Amenințarea NewsPascani este făcută de către conducerea CLP Ecoserv SRL și de către reprezentantul angajaților, în condițiile în care ziarul a solicitat directorului Leonard Ursu să facă public contractul său de mandat, declarațiile sale de avere și contractul colectiv al angajaților, în baza căruia a fost făcută recenta majorare de salarii.

În loc ca aceste documente să fie transmise către NewsPascani, ziarul a primit, după cum am arătat mai sus, amenințări cu „organele abilitate” și „instanța de judecată”.

Vezi aici adresă

Advertisements

Related posts

Statuia lui Ştefan cel Mare şi Sfânt s-a coclit în ochii autorităţilor locale!

Răzvan Grecu

Senatorul Lazăr a preluat funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru Mediu

Marius Parteni

Mâna curentă montată pe scările din Parcul Municipal Peștișorul a fost din nou tăiată pentru a fi înlocuită

Teona Gherasim
Încarcă...