NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Directorul de la Mediu a intrat în concediu imediat după numire

 

Este clar! Va conduce Agentia de Protectie a Mediului exact cum a condus si orasul Targu Frumos, adica nu va face nimic si va fi platit regeste din banii statului. La numai cateva zile dupa ce a fost numit, in mod abuziv, cu sprijinul ALDE, pe functia de director la Agentia de Protectie a Mediului, Gheorghe Tataru, fostul primar de la Targu Frumos a intrat in concediu.

  

Mai exact, Gheorghe Tataru a fost numit prin delegare pe functia de director al APM Iasi pe data de 3 mai, iar pe 11 mai a anuntat ca pleaca in concediu, cerere care, culmea i-a si fost aprobata de sefii sai de la Bucuresti, de la Agentia Nationala de Protectie a Mediului. Tinand cont ca intre 3 si 11 mai a mai fost si un week-end, ne putem da seama ca Tataru a lucrat doar cateva zile dupa care a „tulit-o” in Canada, acolo unde s-au stabilit copiii sai. Potrivit unor surse, Tataru va sta in concediu doua saptamani. Atitudinea lui Tataru este revoltatoare in conditiile in care acesta a fost numit in functie prin inlaturarea abuziva, pentru cel putin o perioada a lui Bogdan Davideanu, cel care a ocupat in ultimii ani functia de director al APM Iasi dupa ce a sustinut un concurs organizat de Ministerul Mediului. Pentru a-i face loc lui Tataru, Agentia Nationala de Protectie a Mediului l-a detasat pe Davideanu la sefia APM Craiova. Aceasta detasare va expira insa in luna septembrie si, conform Legii, nu poate fi prelungita fara acordul lui Davideanu. Prin urmare, sperantele lui Tataru de a ocupa definitiv acest post sunt naruite de prevederile legale.

A plecat cand trebuia sa ramana

Atitudinea lui Tataru se inscrie  in linia trasata in administratie de actuala guvernare PSL-ALDE, adica politrucii numiti in functii publice trebuie sa munceasca cat mai putin pentru cetateni si sa incaseze cat mai multi bani de la stat. Tataru a plecat in concediu tocmai in perioada in care APM Iasi a fost solicitata sa urgenteze eliberarea avizelor pentru construirea Spitalului Regional de Urgenta, dar si procedurile de legate de avizarea Planului Urbanistic General al municipiului Iasi. In cazul celor doua proiecte, avizele finale trebuie semnate de directorul APM Iasi.

Articolul integral pe www.7est.ro

Advertisements

Related posts

Dezastru pe o stradă din municipiu, după fiecare ploaie

Cătălin Cocoș

Dezbatere publică la Primăria Pașcani pentru regulamentul Serviciului de Salubrizare (DOC)

Oana Cordoneanu

Kilometri de hârţoage pentru autostrăzi-himeră

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site