NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Din ciclu „Nu am făcut, pentru că n-am făcut”! Șefii Primăriei la un pas de a bloca o investiție majoră

Consilierii locali ajung să modifice de la o ședință la alta multe din proiectele de hotărâre inițiate de șefii Primăriei, dar cele care vin din partea opoziției sunt puse sub semnul întrebării.

Un exemplu este cel cu privire la înființarea comisiei de Arhitectură și Estetică, la nivelul Primăriei Pașcani, proiect inițiat de grupul consilierilor PNL. Subiectul a fost dezbătut astăzi în plenul comisiilor reunite ale legislativului local.

Dorința noastră, a inițiatorilor, este aceea de a indentifica niște măsuri, adoptarea unui regulament, care să permită funcționarea acestei comisii”, a subliniat Claudiu Bodoașcă, liderul de grup al consilierilor PNL.  

În opinia celor din comisia PNL, ar trebui să facă parte specialiști din Primărie, consilieri locali și arhitecți. Reprezentanții administrației locale sunt de părere că proiectul nu este unul fiabil.

„Faceți un proiect complet, unde să prindeți toate cheltuielile”, a precizat Gabriela Nedelcu,viceprimarul municipiului.

Chiar dacă au fost discuții contradictorii, el a primit aviz favorabil, în comisiile economic și urbanism.

Sunt de acord cu proiectul, chiar dacă mai trebuie îmbunătățit”, a subliniat Vasile Haldan.

Precizăm faptul că această comisie ar trenui să funcționeze la nivelul Primăriei Pașcani. Mulți dintre cunoscători susțin că în marile orașe toate investițiile sunt reglementate și parcurse etape clare.  

Advertisements
Loading...

Related posts

ASF anunţă oficial că va stabili în 30 de zile tarife maxime pentru RCA

Redacția

Primarul Pantazi și Costică Pânzaru merg la negocieri cu CJAS!

Marius Parteni

Drumarii pregătesc pentru plombare segmentul de stradă Pașcani – Ruginoasa – Iași

Marius Parteni
Încarcă...