RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Diana Șoșoacă ar fi ajuns la spital cu capul spart și vânătăi, după confruntarea cu jandarmii. „Un abuz inimaginabil al Jandarmeriei Române”

După ce miercuri, în urma scandalului cu jandarmii, lângă un camion cu voturi, despre care spunea că sunt furate, a stat câteva ore la UPU de la Spitalul Floreasca, senatoarea Diana Șoșoacă spune că va merge la IML pentru a scoate un certificat care să ateste violenţa la care a fost supusă. De asemenea, ea a declarat că a sesizat forurile europene în legătură cu abuzurile şi violenta forţelor de ordine din România.

După câteva ore la UPU, senatoarea Şoşoacă a făcut o sesizare către forurile europene, fotp Facebook

După câteva ore la UPU, senatoarea Şoşoacă a făcut o sesizare către forurile europene, fotp Facebook

Senatoarea Diana Șoșoacă spune că medicii de la Floreasca i-au stabilit un diagnostic complex, care se referă la „traumatism cranio-cerebral, traumatism vertebral toracal direct, contuzii umăr drept, contuzii glezne, contuzii membre inferioare și membre superioare”, în baza căruia va cere IML să-i elibereze un certificat legal, cu care vrea să facă dovada că a fost lovită de jandarmi în timpul scandalului, pe care ea l-a declanşat, potrivit Ştiri pe surse.

  

De asemenea, senatoarea Șoșoacă a declarat că a făcut joi o sesizare către OSCE, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, Comisia de la Veneţia, Comisia Europeană, Parlamentul European,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Rusia a ordonat expulzarea comicului stand-up azer din Belarus, Idrak Mirzalizade, pentru “insultarea rușilor din cauza originii lor etnice”

Redacția

BREAKING Moțiunea de cenzură a PSD împotriva guvernului Cîțu va fi votată marți, 5 octombrie

Redacția

PSD nu susţine candidatura lui Iulian Dumitrescu la CJ Prahova, susține Marcel Ciolacu

Redacția
Încarcă...