NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dezinsecția începe săptămâna viitoare. Deratizarea se va face doar în piețe

Zilele trecute a fost stabilită firma câștigătoare a licitației care se va ocupa de acțiunea de dezinsecție și deratizare anul acesta la Pașcani.

Este vorba despre SC Install SRL din municipiul Iași care a câștigat în fața societății Mior SRL ce a realizat anul trecut acțiunea de dezinsecție în municipiu.

Viceprimarul Vasile Axinte ne-a declarat că cel mai probabil acțiunea de dezinsecție și deratizare va începe de săptămâna viitoare din cauza vremii instabile anunțate pe parcursul acestor zile. Conform acestuia, pentru a putea desfășura acțiunea, sunt necesare 3 zile consecutive fără precipitații.

  

”Anul acesta am încercat să facem licitația prin compartimentul de achiziții. Au fost două oferte pentru dezinsecție și deratizare ca să nu mai apară tot felul de probleme legate de firma care va face această operațiune. Câștigătoare a fost firma SC Install SRL din Iași, urmează ca mâine să semneze contractul, iar săptămâna viitoare, pentru că săptămâna aceasta este instabilă din punct de vedere meteorologic, să începem dezinsecția pe spațiile verzi din oraș și deratizarea în cele două piețe”, ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani.

Mai mult, dezinsecția se va desfășura doar pe spațiile verzi din municipiu și nu la subsolurile blocurilor, asta din cauza faptului că nu există Asociații de Proprietari cu care să se facă un contract în acest sens. Deratizarea va începe în această săptămână și se va desfășura în cele două piețe agroalimentare de pe raza municipiului.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Zăpada nu a dat bătăi de cap autobuzelor RAGCL

Irina Gherasim

Bani pentru drumul Gura Bădiliţei – Criveşti – Vânători, de trei ori mai mult decât tot judeţul

Redacția

Până pe 1 octombrie pășcănenii pot plăti a doua tranșă din impozitul anual pe clădiri, terenuri și mașini

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site