NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dezinsecția municipiului, etapa a doua, se realizează la noapte! Închideți ferestrele!

Societatea Eco Salubritate SA va organiza în această noapte a doua etapă a procesului de dezinsecție, pe raza municipiului. Aceasta se va desfășura în intervalul 21.00 – 06.00.

 

Operatorul local anunță că vremea permite desfășurarea acțiunilor, drept pentru care în această noapte se va trece la etapa a doua. 

”Având în vedere condițiile meteo favorabile astăzi, 25.06.2019 SC CLP ECO-SALUBRITATE SA PAȘCANI va demara a doua etapa a operațiunii de dezinsecție pe raza municipiului Pașcani. Ora de începere va fi 21:00 și se va finaliza în data de 27.06.2019 ora 06:00. Activitatea se va desfășura pe întreg teritoriul UAT PASCANI (zona locuită). Subsanța activă folosită este K-Othrine Profi EC 250 și este avizată de către Ministerul Sănătății. Totodată rugăm cetățenii să țină ferestrele închise și să evite expunerea directă la substanța activă pe toată perioada indicată. Nivelul de zgomot la trecerea utilajului va fi de 115 db”, se arată într-un comunicat de presă.

Acțiunea de dezinsecție se va desfășura doar pe domeniul public. Este primul an când Eco Salubritate se ocupă de acțiunea de dezinsecție la nivel local. 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Județul Iaşi este din nou sub COD PORTOCALIU de ploi torenţiale şi vijelii

Redacția

Primăria nu va face angajări. Strategia șefilor executivului blocată de o decizie a Curții Constituționale

Răzvan Grecu

Trafic închis pe două străzi circulate din Pașcani! Sunt pregătite pentru asfaltare

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site