NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Acțiune a Poliției Rutiere: Un șofer din Pașcani a rămas fără permis la Târgu Frumos

Un tânăr de 28 de ani, din municipiul Pașcani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe DE 583, în în localitatea Târgu Frumos, cu viteza de 110 km/h control radar. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, conform O.U.G. nr. 195/2002.

În perioada 27- 28 iunie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași au acţionat pe raza de competență a Poliţiei Municipiului Paşcani, Poliţiei Oraşului Hârlău și Poliţiei Oraşului Târgu Frumos, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 35.670 de lei, dintre care 15 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 4 pentru conducere sub influența alcoolului și 17 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 16 permise de conducere, dintre care 9 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice și 7 pentru conducere sub influența alcoolului.

loading...
Advertisements

Related posts

Cele 6 spații din piața agroalimentară din zona vale și-au găsit chiriași. Vezi cine sunt câștigătorii licitației

Răzvan Grecu

RAGCL funcționează cu licența ANRE expirată! A solicitat din nou transformarea în societate pe acțiuni pentru a putea opera! (DOC)

Răzvan Grecu

Conferință de presă PNL Pașcani, 18 iulie 2019 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...