NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dezastru în urma inundațiilor.DJ 208I Blăgești – Vânători, blocat în această dimineață

Cinci tronsoane de drumuri nationale din judetele Covasna, Harghita, Neamt, Suceava si Valcea mai sunt blocate luni dimineata din cauza inundatiilor. Traficul feroviar este afectat in judetele Brasov, Teleorman si Valcea.

 

  

Potrivit Centrului Infotrafic, in urma precipitatiilor abundente din ultima perioada care au dus la scurgerea aluviunilor si la acumulari de apa pe carosabil, pe urmatoarele tronsoane de drum national circulatia este intrerupta: judetul Covasna: DN 11B Targu Secuiesc – Cozmeni, in zona localitatii Valea Seaca (kilometrul 12); judetul Harghita: DN 11B Cozmeni – Targu Secuiesc, in localitatea Casinu Nou (kilometrul 23), – judetul Neamt: DN 15 Borsec – Poiana Largului, pe raza localitatii Poiana Teiului (intre kilometrii 237+800 de metri si 238+100 de metri), judetul Suceava: DN 2H, in localitatea Milisauti, pe podul de pe raul Suceava si judetul Valcea: DN 7D Caineni – Perisani, in localitatea Perisani (intre kilometrii 15+830 si 15+900 de metri).

Circulatia este ingreunata in judetul Bacau, pe DN 11, pe segmentele Bacau – Onesti, in zona localitatii Sanduleni si Onesti – Targu Secuiesc, in localitatea Poiana Sarata.

Traficul este intrerupt pe 10 drumuri judetene din Bacau, Covasna, Galati, Iasi (DJ 208I Blagesti – Vanatori, in zona localitatii Pascani) si Suceava si ingreunata pe 5 drumuri din Covasna, Prahova si Suceava. 

 articolul integral pe www.bzi.ro

Advertisements

Related posts

O nouă ședință de îndată pentru accesarea fondurilor europene! Aleșii locali au refăcut o hotărâre pentru ca Grădinița nr. 2 să fie reabilitată!

Răzvan Grecu

Grădiniță nouă pentru copiii din Sirețel

Marius Parteni

Cine vine în Primărie odată cu primarul Marius Pintilie!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site