RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Depozit al Crucii Roşii din orașul ucrainean Odesa, distrus într-un incendiu cauzat de un atac rusesc cu rachete

Crucea Roşie a anunţat luni distrugerea, într-un incendiu provocat de un atac rusesc cu rachete, a unui depozit de 1.000 de metri pătraţi, închiriat de organizaţie în provincia ucraineană Odesa şi folosit pentru păstrarea materialelor umanitare, transmite EFE, care precizează, citând surse militare, că o persoană şi-a pierdut viaţa în urma valului de rachete, potrivit Agerpres.

„Ca urmare a unui atac cu rachete asupra regiunii Odesa la 8 mai 2023, depozitul închiriat de organizaţia regională Odesa a Crucii Roşii ucrainene, cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, a fost complet distrus”, a anunţat într-un comunicat Crucea Roşie ucraineană.

Incendiul a distrus de asemenea complet ajutoarele umanitare depozitate în incintă, comunicatul notând faptul că, la momentul atacului, nu erau prezenţi angajaţi sau voluntari ai Crucii Roşii ucrainene.

Distrugerea depozitului a obligat organizaţia să suspende livrarea ajutoarelor umanitare şi unele dintre proiectele

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Declarații contradictorii ale lui Joe Biden: Întâi a dezvăluit care ar fi „linia roșie” în ce privește războiul din Gaza, apoi a spus că nu va abandona niciodată Israelul

Redacția

Wizz Air anunță noi protocoale pentru pasageri, în timpul zborului

Redacția

Financial Times: În mod discret, compania OMV Petrom a intervenit pe lângă guvernul austriac în vederea admiterii românilor și bulgarilor în Spațiul Schengen

Redacția
Încarcă...