NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Democrații sunt gata să-l sprijine pe Biden pentru un al doilea mandat

„Sunteți pregătiți pentru 2024?” „Da!”, strigă mulțimea. Până nu demult părea puțin probabil, dar în rândurile Partidului Democrat reunit la Philadelphia, candidatura lui Joe Biden pentru un al doilea mandat este acum aproape o certitudine, scrie AFP.

Joe BidenFoto: Yuri Gripas / Pool via CNP / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Președintele american, care va lua cuvântul la sfârșitul după-amiezii într-un hotel de lux din acest oraș din nord-estul Statelor Unite, este așteptat să fie o vedetă a convenției.

  

„Trebuie să fiți cu toții apostolii săi în următorii doi ani”, a declarat Ken Martin, liderul Partidului Democrat din Minnesota, în cadrul unui panel.

Advertisements

Investiții uriașe în infrastructura țării, o apărare a clasei muncitoare și a locurilor de muncă din sindicate… „Niciun președinte nu a făcut atât de mult” pentru țară, a spus politicianul.

Membrilor Partidului Democrat, care au venit din toată țara pentru a se pregăti pentru următoarele alegeri prezidențiale, le transmite: „Trebuie să ieșim, să promovăm toate acestea în fața poporului american”.

80 de ani, și ce dacă?

Advertisements

Toate îndoielile legate de vârsta lui Joe Biden, care a promis în 2020 să facă din președinția sa un fel de „pod” care să deschidă calea pentru generațiile viitoare,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Eurobarometru: 74% din tinerii români sunt pro-europeni. Ciucă: Majoritatea înţeleg şi simt beneficiile de care se bucură ca cetăţeni europeni

Redacția

Spania, presiuni la guvernul austriac pentru aderarea României la Schengen

Redacția

Mesaj RO-Alert în București: Ploi abundente, torențiale de la ora 21 până la miezul nopții / Evitați deplasările și luați măsuri de autoprotecție

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site