NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Prigojin, către mercenarii Wagner care luptă la Bahmut: „Nu vă retrageți. Veți da dovadă de lașitate. Nu veți mai fi respectați. Poporul ucrainean nu vă va ierta. Rezistați. Luptați până la capăt”

Șeful grupului de mercenari ruși Wagner, Evgheni Prigojin, s-a adresat soldaților săi implicați în luptele grele cu forțele ucrainene în orașul strategic Bahmut, din regiunea estică Donețk, relatează Sky News.

Comentariile atribuite infamului om de afaceri ar fi fost o adresare directă către Volodimir Zelenski, care a declarat anterior vineri că Ucraina nu va renunța să lupte pentru „fortăreața” Bahmut.

În remarci aparent menite să-l provoace pe liderul ucrainean, Prigojin ar fi spus: „Mulți oameni vă cer să retrageți trupele din Bahmut.

Nu faceți acest lucru. Artemovsk [fostul nume al orașului Bahmut] este evenimentul principal al acestui război. Trebuie să continuăm să luptăm”.

Advertisements
Advertisements
  

„Veți da dovadă de lașitate. Nu veți mai fi respectați. Poporul ucrainean nu vă va ie

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Florin Cîţu: Noi ne alegem echipa cu care vom conduce România în următorii opt ani. Trebuie să fim uniţi pentru că urmează bătălii grele

Redacția

Arafat: Nu se pune problema retragerii salvatorilor români din Turcia. În unele misiuni sunt însoțiți de jandarmi / Austria și Germania au suspendat operațiunile de salvare

Redacția

Sute de copii se înghesuie în cinci săli de clasă, cu zero distanţare, într-o şcoală din Botoşani. În satul vecin, o şcoală modulară are lacătul pus, în lipsa elevilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site