NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Democrat-liberalii sunt osteniți: Reorganizarea PDL Pașcani amânată pentru septembrie, din cauza vacanței

Consilierul Județean Liliana Romaniuc, a fost prezentă ieri la o întâlnire cu membrii și echipa de conducere a PDL Pașcani. Ea a fost mandatată de conducerea organizației județene să se ocupe de reorganizarea partidului la nivel local, după ce Ioan Ioniță și-a anunțat demisia din funcția de președinte.

Ședința de ieri s-a încheiat fără nici un rezultat, perioada de concedii subțiind numărul celor care ar fi trebuit să fie la ședință. Totuși, cei prezenți, au susținut că se impune o reorganizare din temelii a organizației locale. Cel mai important subiect atins ieri seară a fost de altfel și un mesaj la adresa conducerii organizației județene. Membrii organizației locale i-au solicitat Lilianei Romaniuc să transmită liderilor județeni că PDL Pașcani dorește să îi fie respectate deciziile.”Noi am avut niște inițiative, dar Iașul ne-a blocat. Ei ar trebui să ne susțină, nu să ne spună ce să facem. Au fost alegeri locale pierdute rușions, am scos puțin la referendum, dar asta și pentru că cei de la nivel județean au încercat să ne conducă, iar noi a trebuit să așteptăm sarcini în loc să luăm decizii”, ne-au declarat surse prezente la ședință.

Mesajul transmis conducerii județene are mai multe conotații. Se pare că prin acesta Ioniță dorește să îi consolideze poziția lui Iulian Dominte, pe care îl dorește ca succesor. Deși nu s-a luat nici o decizie asupra demisiei înaintate de Ioniță, pe lista cu cei care ar putea prelua formațiunea locală, până la organizarea de alegeri a mai apărut un nume. Este vorba despre Georgeta Sandu, fost consilier local.

Decizia în privința noului președinte va fi luată în septembrie. Tot atunci va fi completat și Biroul Politic Local după demisiile unor membri.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Lobby parlamentar pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii

Redacția

Legea, doar pentru cei de rând. PSD Iaşi renovează sediul fără aviz. Fiindcă poate!

Redacția

Dumitru Oprea: „Ieşenii, luaţi ostatici în luptele interne ale PSD“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site