RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Demers important pentru viitorul societății de Salubritate din Pașcani

Primarul și consilierii au dat astăzi o nouă șansă de supraviețuire societății Eco Salubritate. Capitalul social al societății a fost majorat cu suma de 250.000 lei, astfel încât unitatea să își poată achita datoriile către bugetul de stat.

 

Societatea de Salubritate are de astăzi șansa să devină un operator important pe acest segment de activitate în județul Iași. Propunerea primarului Dumitru Pantazi, aprobată de consilieri, dă șansa instituției conduse de către Eduard Dumea să folosească banii din împrumutul contractat pentru a se dota, iar ulterior să se licențieze.

  

Aleșii locali au solicitat în ședința de astăzi cât și cele pe comisii, ca banii alocați să fie utilizați doar pentru plata datoriilor. Directorul societății i-a asigurat pe aleși că aceasta va fi destinația lor, mai ales că societatea are deja conturile blocate. 

Menționăm faptul că în ședințele Economic și Juridic consilierii locali i-au solicitat directorului de la Eco Salubritate să reia demersurile pentru a fi instituită taxa de salubritate. Acesta a explicat că documentul s-ar afla pe site-ul instituției, dar nu s-a concretizat prin hotărâre a legislativului local.  

 

Related posts

PAȘCANI: Ședința de CL aferentă lunii noiembrie 2017 (VIDEO)

Redacția

Primarul Dumitru Pantazi vrea să standardizeze actul administrativ: Primăria ar putea fi certificată ISO 9001

Răzvan Grecu

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzile Prisăcii, Ştefan cel Mare, Vatra, din Paşcani

Redacția
Încarcă...