NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Delegație din Republica Moldova în vizită la Colegiul „Unirea” și la Spitalul Municipal Pașcani (Foto)

Duminică, 4 septembrie două instituții din municipiul Pașcani au fost vizitate de o delegație condusă de Iurie Calestru, director de programe din cadrul Institutului de Dezvoltare și Expertiză a Proiectelor, Chișinău. Marius Pintilie, primarul municipiului Pașcani, Claudiu Bodoașcă, administrator public, deputatul Sorin Năcuță și consilierul local Mihaela Spiridon i-au însoțit pe oaspeți la Colegiul Tehnic CF „Unirea” și Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

„Primarul Marius Pintilie a însoțit ieri delegația sosită din Republica Moldova, într-o vizită la Colegiul Tehnic “Unirea” Pașcani, unde reprezentanții instituției au prezentat delegației condusă de directorul de programe din cadrul Institutului de Dezvoltare și Expertiză a Proiectelor din Chișinău, Iurie Calestru, unitatea de învățământ și proiectele acesteia. Programul vizitelor a continuat cu o întâlnire la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, unde aceștia au discutat cu personalul medical și au efectuat un tur al unității.

Advertisements

Aceste vizite au avut ca scop inițierea unor prime contacte pentru stabilirea de priorități în vederea accesării fondurilor europene pentru proiecte transfrontaliere, odată ce Republica Moldova a primit statutul de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană.

La întâlniri au mai participat administratorul public Claudiu Bodoașcă, deputatul Sorin Năcuță și consilierul local Mihaela Spiridon”, conform unei postări pe pagina de Facebook a Primăriei Pașcani.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Calculele politice ale primarului Pantazi, blochează activitatea ultimei societăți din subordinea UATM Pașcani ( DOC)

Marius Parteni

Din septembrie taxele ANAF vor putea fi plătite cu cardul

Redacția

Ei şi coroanele: Politicienii au defilat pe lângă monumente

Marius Parteni
Încarcă...