NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Daniel a murit la 15 ani, lovit de un șofer care a adormit la volan

Daniel a murit la 15 ani, spulberat de un șofer care a adormit la volan și l-a lovit în plin pe el și pe alți doi prieteni, în timp ce se aflau pe biciclete.

Șoferul, un bărbat de 53 de ani din Bughea de Sus, era la volanul unui autoturism Nissan pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, când ar fi adormit la volan și a lovit trei adolescenți aflați pe două biciclete, pe marginea drumului.

Cei trei copii, Claudiu N. de 14, fratele acestuia Bogdan N. un tânăr de 18 ani, și Daniel L. de 15 ani, toți din Mihaești, au fost răniți grav și transportați de urgență la spital.

Din păcate, inima lui Claudiu a încetat să mai bată și a murit, în ciuda eforturilor medicilor. Bogdan, băiatul de 18 ani, este în comă de gradul 4, iar fratele lui, Claudiu, are o fractură la picior.

Martorii accidentului au fost șocați de cele întâmplate. „A intrat direct în ei. Cred că aţipise omul ăsta. Nu ştiu ce să zic, dar i-a spulberat ca pe popice. Numai necazul ăsta să nu îl ai ca părinte. E dezastru. Nici nu ştiam ce să facem, că ei erau împrăştiaţi pe asfalt…”, a spus un localnic, citat de curier.ro.

observator

loading...
Advertisements

Related posts

Încrederea în Biserică, Parlament şi Guvern a scăzut semnificativ, a crescut încrederea faţă de SRI, SIE şi DNA

Redacția

Deputaţii au reglementat voluntariatul

Redacția

Schimbari importante la RCS&RDS de la 1 ianuarie 2013

Redacția
Încarcă...