RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dan Vîlceanu despre altercația cu Florin Roman: A fost o îmbrânceală. Nu vin la Parlament să fiu înjurat

Deputatul Dan Vîlceanu a declarat, marţi, cu privire la altercația de săptămâna trecută pe care a avut-o cu liberalul Florin Roman, că a fost “o îmbrânceală” de care nu este mândru, susținând că în Parlament „este un bullying”.

Florin Roman l-a acuzat pe Dan Vîlceanu că l-a bătut FOTO captură video

Florin Roman l-a acuzat pe Dan Vîlceanu că l-a bătut FOTO captură video

Domnul Roman a dorit să facă acest circ, nu are decât să facă. Aţi văzut imaginile, ele sunt mai urâte decât ceea ce s-a întâmplat în realitate, a fost o îmbrânceală de 7-8 secunde în care nu am încercat nici să îl lovesc şi nici nu l-am lovit. Dacă îmi arătaţi şi mie momentul în care l-am lovit cu genunchiul sau altceva nu mai spun nimic. Sunt imagini filmate, (…) îi spun ceva, atâta tot. Nu vreau să spun ce i-am spus, i-am spus ce mi-a spus şi dânsul. Nu au existat nici muşcături, nici lovituri”, a susţinut Vîlceanu, la Palatul Parlamentului.

  

Deputatul neafiliat a menţionat că “nu au fost cuvinte colocviale” cele pe care i le-a spus lui Florin Roman şi nici nu l-a văzut “să pice din picioare” pe acesta.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Liga 1: Chindia vs FCSB 0-1 / Dâmbovițenii, în inferioritate numerică din minutul 8 – Budescu a înscris în minutul 90+7

Redacția

VIDEO Cum se construiește o autostradă atunci când constructorul își turează motoarele. Imagini comparative pe șantierul primei autostrăzi care atrage bani din PNRR

Redacția

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, aşteptat la ”Ora Guvernului”, în Camera Deputaţilor, la solicitarea USR, în urma declaraţiilor privind Ucraina / USR: ”Îl aşteptăm pe domnul Dîncu să explice în Parlament de ce îmbrăţişează tot mai des retorica Kremlinului”

Redacția
Încarcă...